Elin, Isabell, Sommarlov

Fullt upp men aldrig nöjda?

Haft en bra dag? Vi har haft en minst sagt intensiv dag där ena aktiviteten avlöst den andra..

Efter min träning i morse var det bara hem och sätta oss på cyklarna för att dra till lekplatserna i byn.. Tydligen hade jag lovat en cykeltur idag..?

Tydligen räckte det inte med att besöka bara en lekplats utan skulle tvunget vara flera..

Vi tävlade i vem som kunde hänga längst i stången.. OMG va svårt. Isabell imponerade med 2,42 min.. Å då släppte hon och bara höll med en hand då och då.. Galning.

Elin gjorde också ett tappert försök med sina 38 sek. Hon höll dock sig uppe på stången och det är minsann INTE lätt!! Även hon ville prova och släppa ena handen då och då.. Såg så sött ut..

Jag var den som kom sist i vår tävling med 13 sekunder. ?? Jag hade problem bara att ta mig ut på stången.. Livrädd för höjder. Läskigt ju!!

Jag hade bestämt mig innan att barnen skulle få bestämma när vi skulle gå hem. Jag skulle inte säga ett ljud.. Men efter en stund fick Isabell nog och vi drog vidare till Biblioteket..

De fick välja fritt ett antal böcker som de lånade.. Isabell passade även på att fylla i två vimplar på två böcker hon har läst.. Efter 7 lästa böcker får hon en present av biblioteket..

Isabell har länge pratat om att hon vill ha ett eget lånekort.. Syftet vet jag egentligen inte men bibliotekarien tyckte hon kunde få ett så okej då.. Nu har hon ett eget kort att ansvara för..

Jag kommer själv ihåg när jag var liten och lånade böcker. Det var stort och man får lära sig att ta ansvar för böckerna man lånar..

Väl hemma igen fortsatte deras aktiva vilja eller rastlöshet.. ???

Nu ville de baka..? Jag lagom sugen men fördelen är att de är stora nog att sköta det själva numera.. De ville göra chokladbollar så vi provade receptet med O’boy istället då kakao var slut..

O’boyen är istället för socker, kakao och vaniljsocker.. Så det behövs bara smör, O’boy och havregryn. Riktigt smidigt faktiskt..

Vi provade även att rulla bollarna i en kastrull och det gick faktiskt bra. Ja när de gjorde bollar.. När det blev pannkakor och korvar var det inte lika effektivt..

Väl färdiga med baket ville de hoppa på en ny aktivitet men där fick jag säga stopp.. Det får finnas gränser.. Nu får de leka med varandra och jag göra lite nytta.. Jag ska förbereda kvällens middag.. Ceasarsallad med kyckling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.