Lina tipsar, Sponsrat

Går du i bröllopstankar?? Läs mitt tips och nå din dröm

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Deams

Är det kanske så att du just i detta nu går och tänker på att du och din respektive ska gå från pojk- och flickvän eller samboskap till att bli äkta makar? Att gifta sig är enormt stort.. Men vilken upplevelse.. Vet ni vad om exakt en måndag firar jag och Daniel 8 år som man och fru.. Jag minns vår bröllopsdag som igår och lever fortfarande på känslan som denna dag bar med sig.. En magisk kväll där vi samlade alla våra nära och kära!

Men att gifta sig är tyvärr inte billigt. Det är ofta en dröm man skapar redan som liten och fantasierna kan lätt skena. Det krävs därför noga planering och förberedelser för att dagen ska bli så perfekt som man drömmer om.. Därför tänkte jag idag tipsa om en app som jag är helt frälst i.. Appen ni ska ladda ner heter DEAMS och är precis vad det låter appen som hjälper er förverkliga er dröm.

Jag skaffade appen för ca en månad sedan och har redan sparat ihop över 2000 kr till vår dröm.. Hur har jag lyckats med det då? Jag tänkte hör ge er en kort introduktion till appen så att du lättare ska komma igång.

Dreams är en Sveriges främsta spar-appar som hjälper människor att spara till sina drömmar.
Drömmar för olika människor kan vara stora som små. För en del handlar det om att spara till en weekend med sin bästis och för andra handlar det om storslagna planer såsom bröllop eller att köpa bil! Med Dreams skapar man enkelt och med hjälp av bilder och text sin egna dröm och sätter upp sitt egna sparmål.

Man väljer själv hur man vill lägga upp sitt sparande. Vecko eller månadsvis eller varför inte aktivera nån av triggersfunktionerna? Vad menas med Triggers? Jo det är smarta sparfunktioner som tar pengar från ditt konto utan att du känner av det. Exempelvis Tjuven är en triggers. Den tar mellan 1 kr och 200 kr från ditt konto en gång i veckan. Sen finns det en som heter Kalenderkaos som sparar 10 kr varje gång en konstig helgdag infaller.

Det finns en funktion som heter Skippa.. Där kan du själv fylla i om du exempelvis hoppat över latten som du brukar köpa eller om du tog med matlåda till jobbet. Då flyttas automatiskt en angiven summa till ditt konto. Kan säga att den triggar mig att ta med matlåda till jobbet.. Eller om du spanat på en tröja i affären men nä inte denna gång. Vips så kan du flytta pengarna till ditt konto istället.

Ditt sparkonto är kopplat till Ålandsbanken som har insättningsgaranti och lämnar en sparränta på +0,1% Du kan när som helst plocka ut dina pengar och ha dem återinförda på ditt konto inom två bankdagar.

Är ni två som tillsammans vill spara till exempelvis bröllopsfesten så kan man lägga in så att man sparar tillsammans och där med även trigga varandra att spara. Men ni sparar ändå på olika konton men det kan vara en rolig tävling vem som sparar mest. 😉

I vårt fall har jag lagt vår semesterresa nästa sommar som sparsmål.. Till den har jag aktiverat flera olika triggers som tjuven, kalenderkaos och sluta skrapa. Helt utan att jag själv märker det sparar jag en massa pengar i månaden..

Om ni undrar varför min sparade summa är olika mot kroatiensumman så är det för att jag har fler sparsmål..

Ladda ner appen du med och börja spara redan nu!! Du kommer inte att ångra dig..

1 reaktion på ”Går du i bröllopstankar?? Läs mitt tips och nå din dröm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.