Sponsrat

Går du i pooltankar??

Detta inlägg är skrivet i samarbete med poolgiganten och innehåller reklam.

Bad i pool

Svettig dag på stranden

På sommaren, tänker du ofta ”Å va varmt det är idag. Vi åker till stranden eller badet”? Som småbarnsfamilj innebär den tanken ganska mycket jobb. Det ska packas en hel del väskor med tillbehör innan det är dags för avfärd. Det behövs badkläder, handdukar, solkräm, filtar, uvtält, fika, lunch, extrakläder, sandleksaker och solstolar och så mycket mer…… Ja ni förstår vart jag vill komma.. Jag blir trött bara av att läsa detta.. Att spontana till stranden som familj är minsann ingen dans på rosor. Det kräver både planering och starka armar. Sen väl på plats på stranden brukar jag alltid ställa mig frågan, ”Är det värt det??” Oftast blir tyvärr svaret nej.

En härlig dag på stranden…

Egen pool i trädgården

Låt mig nu istället måla upp ett annat scenario för dig. Nu under hösten tar du del av Poolgigantens kampanj där du får 20% rabatt på just din favoritpool. Boka in ett kostnadsfritt besök på något av deras olika kontor runt om i Sverige. Eller varför inte ett hembesök? Låt sen poolgiganten göra jobbet.

Poolgiganten berättar vad som passar er och er trädgård. De fixar poolen så att den är redo att byggas under hösten för att till nästa sommar stå redo för dig och din familj hemma i trädgården. Lämna packningen hemma och slipp stressen..

Trädgården blir en egen oas där ni kan svalka er, bada och ha kul tillsammans. Handdukar har sin fasta plats på solstolar och handdukshängaren. Solkrämen står redo i ett skåp när den ska användas. När hungern tränger på finns maten nära till hands i kylen och varför inte tända grillen och njuta av en korv vid poolkanten. Umgås med vänner och låt dagen bli spontan. Jag känner hur lugnet råder.

Sommaren är kort

Plötsligt är semestern över och vardag med jobb börjar igen. Då kanske inte tanken på pool är lika lockande. Men faktum är att med egen pool är det ju möjligt att ta ett dopp när man kommer hem efter en slitsam, svettig dag på jobbet. Eller som i coronatider när många jobbar hemifrån och kan ta ett dopp på lunchrasten. Har man en egen pool är detta ju möjligt och visst förlänger det sommarkänslan om något.. Så är det bara.

Värme och tak

Det jag varmt rekommenderar när man bygger pool är att satsa på kvalitet redan från start. Bygg en pool som har allt det du önskar för att inte sen i efterhand ångra det du inte gjorde. Mina två krav på en pool är värme och pooltak. Med värme och tak kan du förlänga säsongen ytterligare några månader. Å hur mysigt är det inte när det regnar lite smått en sommardag och det är 29 grader i poolen. Taket kanske delvis är på och du hör regnet smattra på taket.. Mys skulle jag vilja säga.

Sen finns det säkert massa saker som är bra att tänka på men som jag inte har koll på. Då är det skönt att veta att Poolgiganten har kunskap och att man är i trygga händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *