Aktiviteter, Sommarlov

Glass och bärbuffé på Eriksgården

Har du någon gång besökt Eriksgården?? Jordgubbsgården som ligger utanför Sjöbo.. Eller ja det började som en liten jordgubbsodlare som sen har vuxit och skapat en hel verksamhet kring gården.. Jag har tidigare varit där när de endast sålde jordgubbar, då Daniels kompis bor granne med jordgubbsfälten.. Jag har därför hela tiden förknippat namnet Eriksgården med jordgubbsfälten i typ Anklam.. Idag fick jag se en ny sida..

Eriksgården – ett smultronställe

Jag, syster och våra flickor bestämde träff på Eriksgården för att testa deras bärbuffé..

De har mycket mer att äta än bara bärbuffén men det är väl den de är mest kända för nu för tiden.

Bärbuffén för vuxna kostar 120 kr och för barn över 3 år 75 kr.. Så man ska äta ganska mycket för att det ska löna sig..

Det som var bra där var att de även hade en stor lekplats som barnen kunde roa sig på.. Jag och Sara kunde sitta i solen när barnen lekte.. När de blev sugna fyllde de på med mer glass och bär..

Det fanns dock lite att önska.. Det ena var att de kunde ha fler platser att sitta på ute och där man hade tak över sig eller iaf fler platser i skugga. Så varmt att glassen smälte direkt.. Barnvagnamaffian ockuperade alla skuggplatser..

Sen i bärbuffén hade de behövt snoppa jordgubbarna. Hur lätt är det att äta jordgubbar med knoppen kvar i en glasstallrik..

Lika så hade blåbären behövts rensats ytterligare så jag fick både kvistar och annat otrevligt i min tallrik.

Så här ser det ut när jag försöker ta en bild med mina flickor.. ??? Totalt ointresse!!!


Men på det stora hela var vi ändå nöjda med utflykten.. Nu har vi varit där och vi lär säkert komma tillbaka igen nått annat år..

2 reaktioner på ”Glass och bärbuffé på Eriksgården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.