Lina tipsar

Gratis Bingo

När jag och Isabell deltog i kalaset på Isabells förskola fick vi som sagt gå en tipspromenad där man fick leta upp nr och hitta på sin bricka.. Det var nästan som ett bingospel men ändå inte. Alla hade alla nr.. Men det fick mig ändå att tänka på en rolig aktivitet vi brukade göra när jag var ung. Det var att man åkte ut till skogen och gick en tipspromenad eller bingopromenad. Det var en familjeaktivitet som vi brukade göra på helgen. Även många utav våra vänner följde med. Bingopromenaden gick ut på att man hade en bingobricka och skulle få bingo precis som vanligt under promenaden hittade man nr precis som en tipspromenad. Jag kommer ihåg att vinstchansen var stor och vi vann ofta en twistpåse. Runt jul vann man chokladkalender.. En bra aktivitet som jag tycker borde finnas på fler platser..

Men är det så att man vill spela bingo men inte kommer ut i skogen finns det ju många spelsajter på nätet. Jag brukar dock vara restriktiv när det gäller spel på nätet.. Men då måste jag tipsa om en sida som heter: http://www.spelabingo.org Det är en sida som har samlat allt som har med spela bingo på nätet att göra. Där man kan läsa om de olika företagen och ge omdöme och skriva recensioner.. Det gör det hela lite mer pålitligt.

Jag som gillar gratis gillar ju att det finns en lång lista med gratis spel att ta del av. Listan hittar du här: http://www.spelabingo.org/gratis-bingo Där står mycket matnyttig information om spelen också. Så glöm inte läsa reglerna innan du ger dig in att spela något.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *