Aktiviteter, Gratis, Lina tipsar, Min familj

Gratis bio och Rosegarden

I början av lovet kom pratade vi om att gå på bio med Elin och se Bamsefilmen. Tiden gick och vi kom inte riktigt till skott.. Eftersom jullovet är slut för min del i morgon kom Daniel med förslaget att hela familjen kunde se filmen tillsammans idag..

10 köp med Samsung Pay

Både jag och Daniel använder Samsung pay när vi betalar i affärer. Samsung pay är en app i telefonen där ditt kontokort är digitalt. Det är bara att blippa mobilen i kassan. Supersmidigt. Har nästan aldrig plånbok med mig mer..

Samsung Pay har ofta kampanjer och erbjudanden. Som denna gång fanns ett erbjudande att handla minst 10 gånger under december så fick man 2 biobiljetter. Vi handlade såklart 10 gånger var och fick totalt 4 biobiljetter. De kunde vi nyttja idag och kunde gå gratis på bio.. 420 kr sparade vi på att använda mobilen när vi handlar.

Weekendbuffe på Rosegarden

Vi passade även på att äta buffé på Rosegarden när vi ändå var i krokarna. Isabell har tjatat om sushi hela lovet så nu äntligen fick hon äta så mycket hon orkade.

Jag kan säga att jag fortfarande är mätt å då åt vi för flera timmar sedan.. ?? Så gott men man äter lite väl mycket kan jag tycka..

När man är propp mätt är det skönt att röra sig lite så vi tog en promenad i Lund innan bion..

Bamse och dunderklockan

När bion började sätt vi redo (till skillnad mot andra besökare). Barnen tyckte filmen var jättebra. De satt helt inne i filmen.. ?

Jag måste även lätta mitt hjärta på något som irriterar mig. Ja det är en barnfilm men det ger väl ändå inte barn rätt att prata KONSTANT och högt inne i biografen. Jag säger absolut inte att det är barnets fel utan skyller helt och hållet på föräldrarna som istället för att förklara för sitt barn att man inte pratar på bion, pratar högt och tydligt med sitt barn om allt möjligt. Hur ska barnet lära sig om inte föräldrarna visar vägen och föregår med gott exempel. Jag kunde inte hålla mig utan var tvungen att hyssa mamman då det störde min upplevelse men mamman verkade inte bry sig spec mycket. Ja vad säger man….

Vi hade en mysig dag och avslutning på lovet tillsammans. Nu ska jag spendera kvällen med att förbereda mig inför morgondagens första arbetsdag.

1 reaktion på ”Gratis bio och Rosegarden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.