Gratis, Lina tipsar

Gratisbiljetter till Legoland

UPPDATERAT 2018-03-19

Sen jag fick upp ögonen för det här med gratisgrejer och hitta kuponger har jag insett att man inte behöver fullpris för något utan att det alltid går att komma billigare undan.

I april ska vi åka till Lalandia och även besöka Legoland… När vi bokade resan kunde man köpa inträdesbiljetter till legoland i samband med bokningen men jag var då övertygad om att vi skulle hitta nån gratiskupong eller liknande..

Och mycket riktigt nu regnar de över oss.. Tänkte därför dela med mig lite om fler går i liknande tankar..

  • Vill du köpa alla biljetter hemma via datorn får du 10 % rabatt på inträdet

  • Ett barn går in gratis mot att en vuxen löser biljett i kassan:

Som medlem i BR-klubben som är gratis. Du visar ditt kort i kassan.

  • En vuxen går in gratis mot att ett barn köper en biljett i kassan

Att en vuxen går in gratis mot betalande barn är det mest prisvärda. Korvbrödsbagaren brukar släppa denna biljett runt april månad. Än har jag inte sett den för 2018. Håller tummarna att den kommer.

gratisbiljett legoland

Nytt för 2017 är att du genom att köpa Flingor från Kellogs får en kupong som det dig 50% rabatt på priset per biljett och gäller upp till fem personer. Dock måste det vara minst ett barn per vuxen. Så med andra ord 2 vuxna och 2 (3) barn för att det ska gå. I vårt fall blir det 698 kr för hela familjen. Istället för 1396 kr. Ett helt ok pris om du frågar mig.

Det gäller bara att öppna ögonen för gratis för det finns alltid runt om oss. Jag uppdaterar listan allt eftersom det släpps nya biljetter.

14 reaktioner på ”Gratisbiljetter till Legoland

  1. Hej! Kan man använda både korvbrödskuponger och Kelloggskupongen tillsammans? Vi har redan korvbrödskupongerna här hemma! Så jag undrar därför om jag ska gå på jakt efter Kellogskupongen! Du har säkerligen skrivit hur det funkar, men jag förstod inte ☺️

  2. Tyvärr går det inte att kombinera de olika kupongerna. Men det hade ju varit kanon i så fall. Men hade jag varit som er så hade jag satsat på gratis vuxna för det är mer lönsamt om det inte är så att ni är 2 vuxna och 3 barn då är det kellogs mer lönsamt.

  3. Hejsan. Tyvärr har jag inte hittat någon som gäller för tvådagars men jag tror att det kanske går att köpa en-dags med rabatterna och sen få köpa till tvådagars på det priset. Borde gå men jag vet inte.

  4. Hej! Jag får inte riktigt ihop hur du kan få totalpriset för hela familjen (2 vuxna, 2 barn) till 698 kr.. ”Så med andra ord 2 vuxna och 2 (3) barn för att det ska gå. I vårt fall blir det 698 kr för hela familjen. Istället för 1396 kr.

  5. Hej vuxna kostar 359 och barn 339 kr (danska) 2 vuxna + 2 barn kostar då 1396 kr men med biljetten blir det halva priset dvs 698 kr. Men gratisbiljetter via korvbröd är ännu billigare.

  6. Vet du om man kan använda Kellogserbjudandet på Familebiljetten? Vi är fyra i familjen, två barn på 2 o 4 så ena barnet går ju in gratis så undrar hur vu ska lösa rabatterna för att få mest valuta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *