Elin, Gratis

Gratisshopping med godingen..

”- Elin varför går du så konstigt?
– Jag har ont i tårna
– Passar inte skorna?
– Nä de är för små..”

Så lät min och Elins konversation på sjukhuset idag.  Då fick jag en riktig käftsmäll.  Elins gympaskor som hon använt dagligen de senaste dagarna var ju på tok för små. Hon fick vika tårna för att få plats.. 🙈🙈 Lina vinner pris i sämsta morsan..

Eftersom vi ändå skulle till Nova för att reklamera Isabells skolväska för andra gången så var det en självklarhet att även köpa nya skor till Elin. Isabells ryggsäck gick att reklamera utan problem men denna gång valde vi pengarna tillbaka istället för en ny..

Målet sen var stadium. Men innan vi kom dit stoppades jag av en kille som sålde Postkodlotteriets lottor med erbjudande.. Jag nappade såklart och jag var nog en uppskattad kund då jag redan kan kampanjens alla för och nackdelar.. En lott i två månader för 330 kr så fick jag ett presentkort på 500 kr som gällde över hela Nova..  Alltså 170 kr gratis..

Med bestämda steg gick vi till Stadium.. De trogna gympaskorna var nedsatta med 50 kr så som medlem i Stadium fick man köpa dem för 149 kr.. Perfekt.. Elin behövde även nya gympakläder så perfekt läge att köpa det med för presentkortet.. Väl i kassan slutade mitt köp på 550 kr.  Men så kom nästa tvist.. Jag hade en kupong son gav 20% på alla barnkläder.. Vips så var jag nere i 400 kr.. Så nöjd..

Så det fick bli en tröja inne på Gina till mig för resten av presentkortet.. 👌

Det var verkligen supermysigt att ha en dag med min lilla tjej. Det händer inte så ofta det bara är hon och jag.. Men så välbehövligt det med.. Å snällare unge i dessa situationer får man leta efter.. 💜

Skorna åkte självklart på direkt.. 😉👌

0 reaktioner på ”Gratisshopping med godingen..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *