Lina tipsar, Min familj

Grönby gårdscharkuteri och stranden

Lördagen började med lite träning för både min och Daniels del.. Jag boxning och han HIT. Väl hemma igen fortsatte jag när energin var på topp med att städa undan resten av julen.. Skönt att få undan julen innan jag börjar jobba igen..

Solen sken och gav faktiskt lite vårkänslor. Lite tidigt med vårkänslor redan kan jag tycka. Vinter har ju inte ens kommit.. Men när jag höll på att plocka som bäst ringde farmor och frågade om hon kunde låna barnen. Självklart!! De tyckte ändå inte jag var så rolig.. De tog sig en tur ner till havet och hade det mysigt..

Grönby gårdscharkuteri

Jag och Daniel fick ett ryck att köra ut till Grönby charkuteri som ligger precis utanför byn vi bor i. Faktiskt bor de grannar med gården Skönadal som Daniels morfar bodde på innan han bodde i vårt hus. Huset som charken ligger i var ett hus som Daniel ville köpa när han var ung.. Nu har Camilla och Viktor öppnat en gårdsbutik där med både butik och servering. Allt är lokalproducerat och kommer från markerna intill så som djur och odlingar. Inte minst vin från granngården Hällåkra.

Vi köpte lite olika gottigheter som Coppa och lamm men även Kimchi och brysselkål.

Det blev en god tapas framför tv ikväll.. Så gott och mättande..

En mysig dag på många sätt.. Jag börjar varva upp för jobb på måndag och känner att jag njuter av varenda stund just nu..

3 reaktioner på ”Grönby gårdscharkuteri och stranden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.