Aktiviteter, Resor, Vardagen

Grundlurad men glatt överraskad

Igår började vår weekend på hemlig destination.. Bara Daniel och Linus visste vart vi skulle.. Jag och Hanne fick för en gångs skull släppa kontrollen och luta oss tillbaka.. Hur svårt det än men jag tyckte vi gjorde det bra… Fast männen gjorde det ännu bättre.. De överraskade från början till slut.

Vår resa börjar på tåget

Vi möttes i Malmö på Triangeln för att hoppa på tåget till Köpemhamn.. Mmm intressant. Vad finns det där… Nä vi gick inte av i Centrum utan åkte till Österport.. Där gick vi av och längs kringliga gator letade vi oss fram till färjeläget..

Vi fick gå på båten direkt även om det var några timmar kvar innan vi lämnade hamn.. I minikylen på båten låg bubbel och väntade på oss så en skål var ju obligatorisk..

Vi fortsatte vårt mysande med drinkar i baren och bara trevligheter tillsammans..

Grundlurar oss igen

Tydligen hade de ett event som BARA hände nån gång per år på dessa båtar och våra karlar hade fixat biljetter till oss att delta.. Trevligt tänkte vi men visste inte vad.. Vi fick även se bordsbokningen som skulle ligga nära scenen där allt skulle ”gå live”. Mer än så fick vi inte veta.. Men i samma veva går de ut med info i högtalarna att det ska ske ett musikquiz precis kl 18 (samma tid som vi fick som ”att vara redo tid”) som sen skulle gå över i show.. Jaha busted. Jag var helt hundra på quiz när vi gick dit kl 18.00 men så hade jag fel igen.. Killarna hade fixat vinprovning till oss.. Så mysigt!!

Sen åt vi en riktigt god middag på ett Steakhouse som killarna valt ut.. Middagen satt där den skulle.. Så mätta och trätta efter att vi ätit..

Nu är vi snart framme i Oslo och ska gå av båten. Ska bli roligt att se vad vi kan hitta på här.. Det återstår att se..

På hemresan bestämmer vi töser restaurangen. Vi får väl se vad vi hittar på.. Å vad jag gillar detta.. ?

6 reaktioner på ”Grundlurad men glatt överraskad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.