Vardagen

Håll tummarna jag klarar hela vägen

Idag stiger vi upp extra tidigt. Jag har redan förvarnat barnen att jag kommer väcka dem och direkt lyfta ut dem i bilen för att köra bort dem till farmor.. Så de kan ta det lugnt där sen resten av morgonen innan skola och förskola..

Denna bild är kanske inte den bästa men jag blir helt varm i kroppen när jag ser den. Så mycket kärlek i en bild… ??

Kör på tur…

Vad är det som gör att morgonen blir som den är?? Jo jag ska nämligen köra min bil till Tomelilla.. Den ska in på service och felsökning. Det har dykt upp ett fel på batterier som Daniel inte själv kan lösa.. Så jag kommer att sitta på nålar hela vägen och med ren tur når jag mitt mål. Håll tummarna..

Nu måste jag rusa..

2 reaktioner på ”Håll tummarna jag klarar hela vägen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.