Aktiviteter, Gratis, Min familj

Halloween på Liseberg och så mycket mer..

Detta inlägg skulle egentligen kunna ha en massa olika bra rubriker men jag fick välja en.. ? Men oavsett så kommer allt med i inlägget.

I måndags packade vi in oss i bilen och styrde mot Kungälv. Vi besökte min nästkusin Anna med familj. Väl uppe var det mest samkväm och mys tillsammans.

Dagen efter var lite mer händelserik.. Vi började dagen med ett besök till Göteborgskex fabriksbutik.. Det blev en hel kasse kakor och godsaker med oss hem..

Efter lunchen åkte vi buss in till Göteborg för att besöka Liseberg. Innan besöket hade jag förberett vårt inträde och åkband i coopappen. Jag växlade in poäng så vi kunde gå in gratis och få gratis stora åkband. Elin var redan gratis då hon är under 110 cm.. Perfekt att kunna nyttja poäng och få ett gratis besök.

Som vi åkte karuseller.. Timmarna sprang fram och det var precis lagom med köer till attraktionerna..

Även kusin Josefin mötte upp oss på Liseberg och följde med oss hela kvällen och natten.. Superkul..

Det var en sliten tjej i slutet och hon somnade som en stock i bussen hem..

En mycket trevlig dag på Liseberg..

Idag har vi kört hemåt igen men på vägen hem körde vi inom Ullared och shoppade lite…Jag har tidigare sagt att jag inte vill dit då det blir så dyrt.. Ja fy bubblan va dyrt det blev. 7900 kr. Tror det är rekord. Ändå skulle vi inte handla något. Men det blev en hel del kläder denna gång. Vinterjackor till mig och Daniel och jag fick ny garderob. Jag måste säga att Gekås har ryckt upp sig något.. De hade jättemycket fint.. Men så stort det har blivit nu.. Det krävs nästan övernattning och en stor plånbok..

Så en bra start på lovet.. Resten av lovet ska vi spendera här hemma och bara njuta av ledigheten..

1 reaktion på ”Halloween på Liseberg och så mycket mer..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.