festligheter, Högtider, Kalas

Halloweenfest för 7åring

Igår önskade både Isabell och Daniel att få sovmorgon som idag. Tre har tagit fasta på det men jag ligger vaken och planerar julklappar för full fart.. Till och med klickat köp på några så nu kan jag checka av dem i listan..

Jag tycker det är jättesvårt att handla till tjejerna. Men i år tänkte jag satsa på varsin rejäl grej och inte massa krimskrams för att.. Så i år blir det lite tyngre paket under granen. Men desto mer användningsbara paket.. Julklapparna börjar trilla in och snart är även den listan avcheckad..

Halloweenfest för födelsedagsgrisen

Men nu var det inte julklappar dagens inlägg skulle handla om utan om gårdagen. Igår fyllde barnens kusin 7 år. Ja även moster Sara har fyllt år i dagarna så vi firade dem båda igår med en jättetrevlig Halloweenfest…

Jag fick ingen familjebild som jag så gärna hade önskat men ingen ville ställa upp.. ?

Halloweenmat för stora och små..

Till förrätt bjöd de på pumpasoppa till vuxna och de barn som ville ha. Riktigt gott.. Jag var lite osäker till en början men som sagt det smakade jättegott.

Barnen fick mumiekorvar.. Det gick hem hos barnen.

Till varmrätt sen blev det Coq au vin..

Till efterrätt Chokladtårta med bajstollar..

Vi fick även gå en tipspromenad med halloweentema. Jag kommer att lägga ut den vid ett tillfälle..

Det var en tipspromenad med aktiviteter.. Min specialitet.. ?

Tyvärr hann några åka hem innan vi hann rätta våra svar men vi genomförde alla aktiviteter än då. Jag kan säga att jag inte är så glad på min moster Lotta.. Jag ställde upp som hennes ersättare men då det handlade om att äta chili så var jag mindre glad.. ??

Annars var det aktiviteter som blodtörstigast och då halsa en bloody mary.. Hitta spindel i skålen. Bli balsamerad, bygga ett skelett..

En mycket trevlig tillställning.. Men det blev ganska sent så idag är man lite sliten. ?

1 reaktion på ”Halloweenfest för 7åring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.