Aktiviteter, Isabell

Helga natt med stjärnkören

Igår var en stor dag för Isabell.. Hon gjorde sin allra första konsert där publiken köpt biljetter för att se henne sjunga. Teatern i Ystad var helt utsåld dessutom.. Det ni!!!

Jag var inte helt trygg med att Isabell skulle vara med utan att jag kunde närvara så jag lyckades fixa så att jag och Helena kunde vara med bakom scenen. Å tur var det för det behövdes.. 15 små flickor behöver sysselsättas mellan framträdanden.. Det var en hel del väntan.. Vi var på plats redan 17.00 för genrep..

Klockan 19.00 drog konserten igång.. Men barnen äntrade scenen först mot slutet av akt 1.. Så även där blev det väntan.. Men då fick de sysselsätta sig i logen med ritpapper och pennor som jag tog med..

Sen blev det äntligen deras tur igen.. Nu var det deras nummer som stod i fokus.. Grymt duktiga var de!!!

Jag och Helena fick även vi en uppgift på scenen nämligen att dela ut blommor till alla solister.. Lite läskig men rolig uppgift.

Det blev en sen kväll och vi var hemma först 22.30 så ni kan ju tänka er hur pigg Isabell var i morse.. ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.