Aktiviteter, Min familj

Helgens bravader

En helg går så fort. Idag börjar en ny vecka igen. En vecka fylld med jobb, träning och livspussel. Isabell börjar ettan och ska få träffa sin nya lärare på onsdag. Det blir spännande.. Mer om det när det väl är dags.

I helgen har vi mest haft kvalitetstid. I lördags var vi hemma hos syster på en kräftskiva utan barn. Det är inte ofta vi, om en det händer, umgås utan barn. Men i lördags tog vi chansen. Mamma och pappa passade alla fyra barnen och vi kunde njuta av lugnet tillsammans. Det behövs ibland.

Vi åt kräftor och drack gott.. Vi blev nästan lite för mätta så att vi kunde gå och lägga oss på stört haha.. Jag var så sugen på att testa en drink som jag sett på bild så festlig. Men snacka om besvikelse. Det var sockervadd i drinken men den försvann ju supersnabbt. Den smälte direkt. Jag trodde ändå att den skulle ligga kvar och flyta en liten stund. Men icke sa nicke.

Runt midnatt tog vi ett dopp i poolen.. Ljuvligt dopp men shit va trött man blev efteråt. Vi skulle spela ett spel men det var knappt att vi orkade tänka. Så vid ett, halv två tiden ringde vi svärmor som kom och hämtade oss. Skönt att komma hem till egen säng. =)

Nej nu måste jag väcka barnen och starta dagens måsten.

Ha en fin dag.

 

3 reaktioner på ”Helgens bravader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *