Plantering

Herr Gurka snart redo för skörd

En liten uppdatering av Herr Gurka.. Han har börjat tjocka på sig och piggarna börjar försvinna.. Det tyder på att det snart är dags för skörd.. Årets första gurkskörd.. En vecka till skulle jag gissa.. Vad tror du?

9 reaktioner på ”Herr Gurka snart redo för skörd

  1. Åh nu ångrar jag att jag inte sådde tidigare. Inte tillstymmelse till gurka på våra plantor. Lyxigt att få äta hemmaodlad gurka redan nu. Måste komma ihåg att så tidigare nästa år. Jag skulle inte kunna vänta utan ta den på en gång. Då kanske det kommer fler snabbare också?

    1. Dina kommer säkert snart.. Jag har flera gurkor som växer runt om denna så jag tror inte det hindrar.. Vill att de är perfekta när jag skördar.. ??

  2. […] riktigt noga på dem. Det var inte längesedan jag la ut mitt förra inlägg där jag skrev om Herr Gurka och hur den växte men sen dess har det hänt jättemycket. Den andra gurkan har till och med kommit i kapp lite.. Så […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.