Träning

Hjärnan fungerar inte

Första arbetsdagen efter en lång och skön ledighet är avklarad.. Hade egentligen planerat ett annat typ av inlägg men självförtroendet fick sig en törn.. Hjärnan fungerar inte att tänka längre..

Jag hann bara hem och vända innan jag skulle ner till gymmet för ett efterlängtat Fitnessbox pass.. Jag planerade ett inlägg där Jag skulle skryta om att jag numera boxas som ett proffs i mina egna nya handskar.. Men dagens pass var allt annat än proffsnivå..

Man jobbar i par och jag råkade hamna med en av de bästa där och en som tränaren använt som förebild till oss. Jo tjena!! Min insats styr hennes träning så ni kan ju bara tänka er min press..

Det gick bra till en början men när hon sen började ifrågasätta varför jag börjar med höger så blev det totalt stopp.. Tydligen som högerhänt ska man börja med vänster.. Jag har bara gått på passet typ tre gånger men ändå sitter rytmen redan med höger som förstahand.. Nu skulle jag tänka om.. Det var ganska svårt vill jag lova.. Plus nya kombinationer.. Å en trött hjärna efter första arbetsdagen.. Ja ni kan bara tänka er vilken törn mitt självförtroende fick.. Usch inte alls kul!! Men det är bara att bita ihop å ta nya tag nästa onsdag om jag inte lägger in ett pass på lördag.. Upp på hästen och skippa ursäkterna.. ?

Nu dusch för är det något man blir på dessa pass så är det svettig.. Sen blir det lite The Handmaids tale. Tre avsnitt kvar och så spännande!!!

6 reaktioner på ”Hjärnan fungerar inte

  1. åh aldrig kul när självförtroendet får sig en törn, men hjärnan brukar sällan funka efter första jobbdagen! 🙁

    Det är läskigt med Hugo, att se honom i det tillståndet är obehagligt och sen då inte bli trodde på VC. Men nu vet vi att de tror oss och de på akuten tyckte inte heller om vad de såg. Så det känns ”skönt” och veta att jag kan ringa en ambulans nästa gång..

  2. Hoppas nästa pass går bättre 🙂

    Tack, gillar också det, hon hade inte alls bråttom, tror inte så många kände igen henne i lilla Ystad. Hon dolde sig ganska bra bakom solglasögonen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *