Höst, Isabell, Videor

Höst… En underbar dag

Hösten målar vår natur med underbara färger. Det bjuder in till att gå bananas med kameran men det kommer alltid andra saker emellan så jag har inte riktigt kommit till skott än. Men idag kunde jag inte låta bli för en stund när Isabell var ute och lekte i trädgården. Tokfian lekte med löven och gömde sig i dessa.. Riktigt härligt höstväder att leka ute i. Tur Daniel har en lövblås så det gick lite fortare att samla ihop alla löv. För även om Isabell samlade ihop några så var det ju en hel del kvar i trädgården.

höst

Min lilla tjej vill ju gärna ha en youtube-kanal precis som alla konton hon följer där. Men nja vi är väl inte riktigt där.. Känner inte riktigt för att filma allt vi gör stup i kvarten.. Men ett klipp då och då kan hon väl få göra så idag filmade jag henne när hon lekte och instruerade sin lek..

Höstnöje med löven

Själv har jag dock mest suttit i soffan med datorn i knät och jobbat.. Jag ska starta upp ett nytt arbetsområde och det krävs en hel del planering. Detta håller jag på att skapa och det tar tid. Skönt att kunna pilla i lugn och ro dock.

Vad har du hittat på denna höstdag?

Nu ska vi snart sätta igång med kvällsbestyren och förberedelse för en ny skolvecka.. Trevlig kväll!

3 reaktioner på ”Höst… En underbar dag

  1. Vilka jättefina höstbilder på din flicka! Vad spännande med ett nytt arbetsområde. Vilket område är det? Man behöver förnya sig då och då inom jobbet. Nu börjar även denna vecka närma sig slutet, tiden går onekligen fort…

    1. Vi ska jobba lite med olika yrken eller rättare sagt vi är mitt uppe i det just nu.. Det är jätteroligt. Eleverna är så taggade och med på banan. Ja snart är även denna vecka slut. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.