Shopping, Sjukstuga

Höstens POMPdeLUX

Igår hade jag POMPdeLUX partyt här hemma.. Bästa Helena kom hit och visade höstens kollektion..

Det var nära att vi fick ställa in även denna gång då Isabell plötsligt insjuknade i hög feber.. Men hon låg där hon låg i soffan.. Rörde inte en fena på hela dagen. Å hon stackarn skulle på kalas hos sin kompis. Innan vi gick och la oss fick Isabell ett hemskt feberryck eller vad det nu var. Så obehagligt.. Varken jag eller Daniel fick kontakt med henne. Hon bara tittade rakt ut och yrade något och ja var jättekonstig.. Jag fick ta ut henne på altanen i bara trosorna för att få ner febern och även ”väcka” henne.. Efter en stund kom hon tillbaka till oss.. Så läskigt!!!!! Isabell vägrar medicin men till slut fick vi i henne.. I morse när hon vaknade var det första hon så ”Idag mår jag toppen, kan jag leka med Alicia?” ??

Men åter till mitt pompparty.. Innan partyt hade jag i vanlig ordning lagt mina planerade inköp i kundkorgen.. Jag brukar skärmdumpa för att sen kunna jämföra mot vad jag sen faktiskt köper.. Å det blir nästan aldrig som man tänkt sig.. ?

Den planerade beställningen:

Den faktiska beställningen:

Lite skillnad tycker jag allt.. Helt andra färger än jag först planerat men jag tycker detta blev så mycket bättre… Längtar tills jag får hem min beställning.. ??

Mer pomp väntar

Idag ska jag fortsätta med ännu mer pomp. Syster ska ha party så jag tänkte komma som gäst.. Det är ju alltid trevligt att umgås över kläder och shopping.. ???

22 reaktioner på ”Höstens POMPdeLUX

  1. Så fina kläder 🙂 Har tittat förr på dom, och handlar ju gärna till mina små sessor 🙂 För visst är det en mormors uppgift att skämma bort dom?

  2. Vad kul med lite partyn ?
    Riktigt obehagligt med febertoppen för er tjej, man blir ju så rädd när det händer. Just när man får så lite kontakt med dem ? Skönt det gick över.

    Det blev lite mörkare uppsättning av kläder de du sedan valde, kul att gå på känsla och inte på vad man planerat ?

  3. Nej vad obehagligt det lät, måsste vara så hemskt att se ens barn sjuk, speciellt vid hög feber, hoppas det blir bättre snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *