Isabell, Sjukstuga

Hotet från läkaren…..

Ja då var vi hemma hos våra hjärtegryn igen.. Elin har haft en mysig dag med farmor Tack för det!! ? Isabell var i skolan sen lekte med sin kompis Alicia.. Tack för det!!

Jag och Daniel satt på akuten i Malmö hela dagen.. Först kl 16 kom han in till röntgen.. Där bekräftades diagnosen njursten som de satte redan igår. Problemet är att medicinerna inte är tillräckliga.. Värken består.. Men en hästkur och hemlängtan så kunde han bli utskriven med ännu fler mediciner.. Lättnad.. Dock hotade läkaren med att det finns en risk att vi måste ställa in vår Kroatienresa!!!!!!! No way!!!! Här ska inte ställas in något!!! Han lovade att försöka fixa ny röntgen innan vår semester.. Mest helst av allt hoppas vi stenen är ute snart.. Jäkla skit detta!!

Isabell som är ganska mjukis inombords visade sina känslor över allt som hänt genom att släppa ut känslorna över att hon inte har en NY klänning (utan fläckar, betonades som extra viktigt) till skolavslutningen.. Å va tårarna sprutade!! Jag är själv uppväxt med en ny klänning varje avslutning men nu tyckte jag hon hade så många fina klänningar men inser nu att vi får köra en sväng till stan i veckan och handla en ny klänning.. ??☺️ Viktiga saker ju!!

3 reaktioner på ”Hotet från läkaren…..

  1. Åh vad jobbigt för er alla. Hoppas han blir bättre snart, din man…
    Det här men skolavslutningsklänning är ju viktigt, har man märkt 😉
    Hoppas ni hittar en som godkänns 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *