Lina Svarar, Utmaningar

Hur blir man toppbloggare på Nouw

Nu kommer ni säkert tycka jag är supertråkig men idag kan jag inte svara på dagens utmaning.. Utmaningen idag är att jag ska nämna någon storbloggare som jag följer.. Å vet ni va jag följer inte någon speciell storbloggare.. För när jag tänker storbloggare tänker jag kända storbloggare.. Jag följer bloggare som jag tycker är roliga att följa för att jag kan relatera till dem eller inspireras och än har jag inte hittat någon storbloggare att följa..

En annan sak med toppbloggare är här på nouw och hur de har blivit utvalda.. Jag undrar om det är tvunget att bloggen ska vara inom en särskild kategori och att bloggaren ska vara blond långhårig kvinna i runt 30 års åldern.. För jag vet flera bloggare som är stora här på Nouw och som bland annat ligger på topp 5 och ändå inte räknas som toppbloggare. Hur blir man det då?

Lika så med veckans blogg här på Nouw känns som att det bara är en viss typ av bloggar som blir godkända.. Varför inte variera veckans blogg med olika kategorier för att nå ut till fler läsare.. Tror det hade gynnat alla… Jag hade gärna sett exempelvis @stonetag som veckans blogg här på Nouw. Det hade livat upp stämningen.. Hon är förvisso en stor blogg som jag följer.. ? Så då fick jag med det trots allt..

Men jag undrar bara hur blir man en toppbloggare på Nouw? Hur väljs veckans blogg ut?? (Det handlar alltså inte om att jag vill bli utan bara hur Nouw tänker. ?)

Nä nu ska jag sluta gnälla..

Men det vore intressant att veta om fler tänker/tycker som jag..

Bilden har egentligen inget med mitt inlägg mer än att det är 20 toppbloggare som är utvalda när Nouw lanserades i Finland.. Men det säger ju ändå en del.. Bilden är tagen från nouws förstasida..

*******************************************************************************

Detta är en del av @missjennifer och @beckalindhe oktoberutmaning:

1. Mina 5 favoritinlägg hos andra (Länka inläggen)

2. Mina 10 senaste Instagrambilder

3. Bästa tipsen mot sockersug

4. 5 inspirerande Instagramkonton

5. Mina favoritbutiker inom inredning

6. Min favoritoutfit (bild)

7. Positiva förändringar jag gjort den senaste tiden

8. Gästinlägg av min partner/min vän/en familjemedlem där de berättar om något de har varit med om

9. Så förbättrar jag min självkänsla

10. Idag vill jag hylla… (en person på sociala medier med länk)

11. Detta är viktigt för mig när jag läser en blogg

12. Mina förebilder inom bloggvärlden

13. Det här har min blogg gett mig

14. Vad finns i min väska? (Bild)

15. Dina bästa tips för att må bra

16. Vad ville jag jobba med när jag var liten?(som vuxen)

17. Om jag fick möjlighet att göra en app vad skulle den då handla om?

18. Online shopping, vilka butiker beställer jag helst ifrån?

19. Låtar som ska spelas på ditt bröllop

20. 10 personliga saker om dig

21. Vad är din favorit dryck? Och varför?

22. Hur ser din drömpartner ut?

23. Dina 3 mest lästa inlägg

24. Ditt favorit land och varför?

25. 5 saker som gör dig arg

26. Dina morgon rutiner

27. Vilken är din favorit spellista på Spotify?

28. Dina favorit skönhetsprodukter

29. Nämn någon stor bloggare som du följer

30. Följer du några speciella program på tv? Vilka isf och vad får dig att följa dom?

31. Vad är det som gör att du tycker det är så roligt att blogga?

32 reaktioner på ”Hur blir man toppbloggare på Nouw

 1. Alltså för mig är en toppbloggare en blogg som ligger rätt högt upp på listorna. Men ska man se till hur nouw ser på det så ska man vara modebloggare blond ”modell” 25-30 år & bo i typ Stockholm ..

 2. Det ÄR väldigt intressant! En tycker ju att det borde vara roligare med lite variation, nu känns det som att det är samma blogg hela tiden och jag förstår inte varför dom tror att det är underhållande. Aldrig någon som sticker ut, märker inte ens när dom byter haha. Som du säger, Stonetag ligger ju högt i topp men även Survivan och Livets Guldkant är rätt stora, men känns ju ändå som att dom inte har en chans att lyftas fram hos Nouw.

 3. Det undrar jag med! Tycker det är så mainstream över de som blir utvalda som veckans blogg och dom kallas topp- bloggare på Nouw; typen är en blond snygg tjej på 30, som ”har allt” snygga kläder,kropp, gift o barn och givetvis snygga o dyra plagg till barnen och ett superinrett hem… nu raljerar jag, men det känns sp förutsägbart! Likadant alla dessa ( ok de har många läsare o hanske är ganska stora) men, ändå måste nämna att de är toppbloggare och driver södra / västra/ mellersta / norra Sveriges största föräldrar/mode/livsstilsblogg. Tycker det är rätt skrytsamt faktiskt …

 4. Ja men eller hur.. Jag läser aldrig veckans blogg.. Aldrig någon som intresserar mig.. Men tänk så många andra roliga bloggar det finns.. Varför inte sprida mer.. De kunde ha så att man kunde få anmäla intresse för att bli veckans blogg.

 5. Jag kan bara hålla med dig.. Det är en klick som blir toppbloggare och så är det med den saken. Blogg.se har en mer spridning där de lyfter stora som små..

 6. Wow , det här inlägget gillade jag helt klart. Kan ju säg att det är ganska svårt som kille att bli storbloggare , det kvittar på vilken plattform man har..

 7. Jag har funderat på det jag med. Tycker att de flesta topp och vecko bloggarna ser likadana ut och handlar om typ samma sak. Hade varit kul om det hade varit lite olika sorters typer vid veckans blogg.

 8. Jag undrar EXAKT samma tanke om vår portal Familjeliv. Men det är väl samma gäng som driver dom olika portalerna?! Och så är alla toppbloggare i alla olika portaler kompisar med varandra och redaktörerna… bara det säger en hel del ?

 9. Haha, det här har jag också funderat över och jag håller helt med dig! Känns verkligen som att det är samma hela tiden. Jag har faktiskt läst en ”Veckans blogg” och det var @wgadler för att hon reste helt själv i Europa och det tyckte jag var väldigt intressant att läsa om, jag älskar ju resor. Dessutom tycker jag att hon skriver jättebra. Annars läser jag aldrig dom bloggarna.

 10. verkligen ett toppen inlägg. och håller helt med dig. dom som ligger i topp är inte alltid dom mest intressanta. inte enligt mig iallafall. tänkte ösa upp detta ämne på min blogg också så vi får mer spridning på det. kanske man skulle fixa en namnlista med saker som vi vill ha ändrat. som det här med veckans blogg. toppen bra inlägg och riktigt bra blogg ? kram på dig

 11. håller helt med! Läser knappt någon av storbloggarna – trots att jag är blond, nästan 30 och har ett barn haha. Men föredrar att läsa om sådant som jag känner igen mig i! Inte bara här är jag med mitt perfekta liv.. tycker om när man får följa med både på både upp och nedgångarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *