Vardagen

I en småbarnsmammas fickor

Jag blev utmanad av både @enaståendemamma och @mammalideskold att visa vad jag hade i skötväskan. Men vi har ingen skötväska mer och jag brukar faktiskt inte packa något speciellt till barnen när vi ska iväg.. Men så slog det mig när jag var i Stockholm hur överfulla mina fickor var.. De hade massa saker som tillhörde mina flickor.. Så nog har mina fickor påverkats av mina barn.. ;P Det fick mig att fullfölja utmaningen ändå..

Vad har jag i mina fickor som småbarnsförälder?

– Pyssel från förskolan som pärlplattor som hamnar i fickan och sen går sönder.. (Skäms på dig mamma)

– Även olika halsband som barnen gör.. Detta halsband har familjens alla namn. Lite extra sött.

– Klämmor och gummiband i det oändliga.

– Kvitton har kanske inte så mycket med barnen att göra förvisso men de är bra att ha om barnen behöver kleta av en snorkråka eller något. Jag brukar även ha med mig näsdukar men glömmer oftast.. haha

– Nycklar ja det vore lite svårt att komma hem utan dem..

– Mobilen.. Vem går hemifrån utan sin mobil?? Inte jag iaf. Tänk om jag behöver uppdatera bloggen..

Nå vad har du i dina fickor?? Upp till bevis.. Jag utmanar DIG!!!

Skäms lite över den dåliga kvalitén på bilden men tyvärr så har min mobil strejkat idag och det gick inte att göra över bilderna från kameran så detta var ett resultat av det.. Måtta jag få en ny mobil snart!!

7 reaktioner på ”I en småbarnsmammas fickor

  1. Kärleksfullt halsband med alla namnen och den där pärlplattan med armarna ser spännande ut tycker jag ? eller det kanske inte är en pärlplatta men spännande ser den ut i alla fall.
    Nej telefonen går jag inte utan jag heller fast det har hänt att jag gömt den hemma och nycklarna händer också att dom blir hemma om jag & Kjell går ut samtidigt och jag vet att vi kommer att komma hem samtidigt men det är ju dumt för kan ju faktiskt hända saker som gör att jag skulle behöva mina egna nycklar.
    Kram <3

  2. Haha! Jag känner igen det där! För mig blir det himla massa stenar som min dotter tycker jag skall spara, samt extravantar. Vantar försvinner alltid! På sommaren är det strumpor och trosor istället för vantar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *