Vardagen

Idag har jag verkligen försökt att ta det …

Idag har jag verkligen försökt att ta det …

Idag har jag verkligen försökt att ta det lugnt. Jag och Isabell satt på altanen i solen och ammade samtidigt som vi tittade på när pappsen vinschade upp buskar i trädgården.. Det har verkligen varit underbart väder idag. Men tyvärr kunde jag inte njuta så mycket som jag hade velat.. När jag suttit ute ett tag sa gumpen ifrån. Fick bli ryggläge i soffan.. Vill dock säga att jag mår mycket bättre.. Lever dock på smärtlindring regelbundet.. Men snart är jag på benen igen 🙂 Nu säger jag och Isabell GOD NATTEAS_load_fif(”bse_iframe_ad”, ”/ham.html”, ”http://ad1.emediate.dk/eas?cu=16379&url=”+encodeURIComponent(window.location)+”;cre=mu;js=y;target=_blank”, 0, 0);

Isabell 9 dagar gammal

Här kommer två bilder på min lilla guldklimp!!

 


Isabells första rosa plagg!!
Pappa var ute och handlade detta plagg till Isabell igår..
Visst är jag söt!!! =)


EAS_load_fif(”bse_iframe_ad2”, ”/ham.html”, ”http://ad1.emediate.dk/eas?cu=20094&url=”+encodeURIComponent(window.location)+”;cre=mu;js=y;target=_blank”, 0, 0);

Uppskattar!!!

Jag måste säga att jag verkligen uppskattar alla som skriver sms, FB inlägg, ringer, kommentarer på bloggen för att gratulera och kommentera något kring Isabell. Det är verkligen superroligt .. Det betyder jättemycket för oss.. För att inte tala om er som redan har besökt oss och gett Isabell så fina presenter.. Det värmer verkligen!! Min lilla skatt är såå bortskämd!! 😉 

Idag när vi kom hem från sjukan så hade jag fått ett kuvert adresserat från jobbet. Hmm vem var det ifrån?? Öppnade det och såg att det var mina elever i klass 4 som hade ritat teckningar till mig och Isabell. De är så supergoa!!! Stort tack till er alla!! Jag och Isabell blev jätteglada!!!

I tisdags kom ett paket med posten.. Det var från min kära kollega Britta.. Hon hade handlat en liten jacka som Isabell kan ha i vinter. Jag tror Isabell kommer bli superfin i den.. 

 

Så stort tack till alla er som skämmer bort min lilla trollunge!!
Det uppskattas mer än ni tror!!!

Smörgåstårta nr 2

Ja det är sant.. Daniel har gjort ytterligare en smörgåstårta som vi snart ska sätta tänderna i.. Tänk att det kan vara så gott!!!! Här ska ätas!!! mums mums!!

Söte!!

Jag och Isabell låg i soffan och halvsov.. Så kollade jag min mobil.. Såg att jag fått ett mms från min vän Helena med texten ”KRYA PÅ DIG” och att hon lagt något på min tappa. På tappan låg dessa fina blommor.. Så glad jag blev.. Det värmer verkligen!!!


Superstort tack Helena, Måns och Alicia!!!

Hemma igen…

Som de säger ”Borta bra, Hemma bäst!” Helt klart bäst att vara hemma.. Nu är det vila och åter vila som gäller.. Ska försöka lägga band på mig själv och faktiskt VILA!!

Vad var då felet på mig?? Ja egentligen så vet de fortfarande inte men teorin som verkade stämma bäst var att en cysta spruckit i samband med förlossningen och sen blivit en blodsamling i bäcknet.. Denna blodutgjutning syntes på röntgen och var 6cm stor.. Inte konstigt att jag kände ett tryck.. Så nu är jag sjukskriven i två veckor och blivit ordinerad smärtstillande och VILA!!!

Daniel får vara hemma och ta hand om vår kära lilla skatt.. Men vilket klydd med försäkringskassan innan man lär sig deras turer.. Nä ett enklare system vore att rekommendera..

Nej dags att amma!!

Idag är den dag då Isabell egentligen skul…

funny_photo_2011 (MMS)

Idag är den dag då Isabell egentligen skulle födas.. Men jag är såå glad att hon kom när hon gjorde så att jag har fått njuta av henne redan i nio dagar.. Vi hoppas på att få åka hem idag. Jag är fortfarande inte helt bra men det är skönare att vara på hemmaplan. Det återstår att se hur dagen blir..

Det vat ju inte alls roligt.. Jag och Isab…

Det vat ju inte alls roligt.. Jag och Isabell har sovit på ”hotell” 44:an på USIL.. Åkte in akut igår för att jag hade sååååååå ont i min bak.. Ambulansen ville inte ta oss för att vi hade Isabell.. In i bilen och körde i rallyfart till Lund.. Jag halvlåg på min amningskudde där bak i bilen.. Fy fan va ont det gjorde.. Inne på akuten hade de lite olika teorier men ingen som verkade stämma. De hade iaf morfin som de pumpade mig full med.. 🙂 Efter ex antal doser gav den resultat.. Men vad var då felet på mig?? In på gyn för undersökning. Kändes som att jag var vipinbjuden för avdelningen var stängd men de öppnade upp den för mig.. Undersökning gjordes och olika teorier utbyttes men fortfarande inget klart.. Blev inlagd med blodförtunnande och mer morfin.. Natten gick bra.. Jag fick helt underbar hjälp av personalen med Isabell. Nu har Daniel kommit hit och hjälper mig.. Ronden idag hade ytterligare en teori.. Känner mig som ett fall för House.. Nu väntar jag på att bli skickad till röntgen för att förhoppningsvis få någon klarhet i det hela..

Isabell 7 dagar gammal

Idag fyller vår älskade Isabell 7 dagar gammal.
Det firade vi med morgonmys i sängen.. Så mysigt vi hade det..


Vink vink säger Isabell

Vad har då hänt med mig??
Jo jag har blivit smal igen.. =)
Första bilden är när jag är i v.22
Andra bilden är tagen några timmar innan Isabell föddes.
Tredje bilden var tagen idag.
Jag har bara 1,5 kg kvar att gå ner för att nå den ursprungliga vikten..
Tror faktiskt att jag kommer att bli av med alla gravidkilon om jag ska vara ärlig. 😉

Nu har pappa lämnat oss.. Isabell gillade …

Nu har pappa lämnat oss.. Isabell gillade inte att pappa skulle jobba. En ganska orolig natt och morgon.. Nu ligger jon och äter lugnt och sött..

När kom pyret??

Jo ang de tippade dagarna när lilla Isabell skulle komma till världen var ju inte direkt i närheten.. De som var närmast var Sofia och Carina som tippade 24/9.. Grattis till er!!

Men en del lyckades gissa rätt på könet iaf..
Det blev en Prinsessa!!
Grattis till er…

Pappa Daniel
Mormor Annica
Annika K (Flicka som ska heta Lennart)
Annika N
Magdalena
Pernilla J
Morfar Krister
Sofia
Helena
Erika
Anna
Faster Camilla
Farmor Marianne

2 års bröllopsdag

Idag är det exakt två år sedan jag och Daniel sa Ja till varandra ute på Solvallatrappan i Sjöbo.. Tänk va tiden går fort.. Känns som att det var igår.. Min kärlek till Daniel blir dock bara starkare och starkare.. När jag ser honom tillsammans med Isabell smälter mitt hjärta.. De är såå underbara tillsammans..

I morgon ska Daniel börja jobba igen.. Hur ska vi klara oss här hemma utan honom?? Han undrar hur han ska kunna jobba.. Han kommer ju bara längta hem till lilla Isabell.. Jag får la bombadera honom med massa foton.. 😉
Det är ju bara fyra dagar sen är han hemma med oss igen i helgen och nästa vecka.. Så det ska vi nog överleva. Hoppas bara att jag kommer att kunna röra mig lite mer var dag som går..

Första badet

Igår badade Isabell för första gången.. Hon tyckte att det var jättemysigt..

Sen kom två av hennes kusiner, Sandra och My, på besök!! Ja även farmor!!


I min kusin Mys famn..


Nu är jag hos min äldsta kusin Sandra..

När badet och besöken var över var jag så trött att jag somnade i min vagn…

Premiärtur med vagnen. Vi gick ner till ic…

mms_img199510870 (MMS)

Premiärtur med vagnen. Vi gick ner till ica för att handla och tillbaka.. Isabell sov hela turen.. Så mysigt. Tyvärr får jag lida för det nu.. Har massa ont mellan benen.. 🙁 Får bli ryggläge resten av kvällen..

Ligger i sängen med sötnosen på bröster……

Ligger i sängen med sötnosen på bröster… Helt underbart att bara ligga och lyssna på hennes andetag.. Även hennes pappa sover djupt nu på morgonen. Bara jag och kråkorna på taket som är vakna.. Idag väntar massor av besökare.. 🙂

Idag har besöken avlöst varandra.. Först i…

Idag har besöken avlöst varandra.. Först i morse kom mina föräldrar.. Isabell sov gott i vagnen ute i friska luften under hela besöket nästan.. När de gick kom Johanna och Thomas och avlöste dem. Isabell fortsatte att sova.. När de skulle åka kom min moster Lotta för att titta på underverket.. Isabell sov men vaknade för att amma lite.. Sen somnade hon igen.. Nu väntar jag på att hon ska vakna för att hjälpa mig lätta lite på trycket… 😉 Jag måste säga att jah är så glad för era fina kommentarer. Verkligen superroligt att läsa.. Blir varm i hela kroppen. Än har jag själv inte suttit vid datorn sedan vi kom hem så jag är dålig på att kommentera tillbaka.. När tid finns ska jag bättra mig.. 🙂

Nu har jag visat mamma vad jag kan.. Mamma…

Nu har jag visat mamma vad jag kan.. Mamma satt och ammade mig. Plötsligt kände jag för att bajsa lite.. Lite var kanske inte rätta ordet.. Jag bajsade ner hela mig själv, amningskudden, mamma och soffan.. Mamma bytte till rena kläder på mig och sig själv. När vi var klara passade jag på att spy ner mig själv, mamma och golvet.. Mina föräldrar ska veta att det inte är helt lätt att ta hand om mig.. Jag kan busa ibland.. Hehe 😉

Jag ligger i mammas knä och har hicka.. Me…

mms_img-10588918 (MMS)

Jag ligger i mammas knä och har hicka.. Men lika lycklig är jag för det.. 🙂 Vi har gjort en tipp till Ica-maxi.. Jag sov mig igenom hela besöket.. Mamma tyckte det var megajobbigt att gå runt i affären.. Ajajaj.. Tur att pappa är så underbar och hjälper mamma massor.. Nu ska jag leka lite med mamma innan farmor kommer på besök.. Hick hick..

Nu har vi kommit hem.. Isabell intog soffa…

Nu har vi kommit hem.. Isabell intog soffan och somnade direkt.. Morfar har varit på besök och precis kört hem.. Nu ska vi mys bara vi tre.. 🙂

Isabell säger god morgon.. Ja sen sover ho…

mms_img-18762980 (MMS)

Isabell säger god morgon.. Ja sen sover hon lite till 🙂

Igår 13.40 kom vår älskade Isabell.. Vikt …

Igår 13.40 kom vår älskade Isabell.. Vikt 3155g och 49cm lång. Vi är världens lyckligaste nu.. Supertack för alla gratulationer. Försöker svara på alla men min uppmärksamhet är lite på annat håll.. 🙂 Jag försökte skicka ett mms till alla igår men tydligen blev det inte skickat.. Tur facebook finns. Där sprids allt snabbare än ljuset..

Idag??

Sitter och funderar över dagen.. Jag undrar vad som kommer att hända idag.. Det återstår att se!!
Ha en härlig dag!!

En värld fylld av idioter???

Jag blir tokig när jag hör vilka idioter det finns i vårt samhälle.. Hur kan man som vuxen människa inte förstå bättre vad som är rätt eller fel?? Var finns respekten för andras grejer?? Vem ger andra rätt att förstöra våra saker bara för att de ser lite annorlunda ut?? Rullande klätterställning eller??
Det sjuka i det hela är att det var en sk. släkting till mig som började… Nej fy!!! Ogilla skarpt!!!

10 dagar kvar??

Det närmar sig med stora steg!!!

Negativa besked…

Dagen började inte direkt som planerat.. Det blir ingen date med Jenny.. Snyft.. Hennes bromsar på bilen låg bredvid bilen istället för på.. Hon var lite feg och ville inte köra utan bromsar.. Mes!! 😉 Nä helt klart godkänd anledning att stanna hemma tycker jag..

Nästan i samma minut som Jenny ringde fick jag ett mail att min kollega och tillika vikarie.. Han hade spelat fotboll och var nu sjukskriven.. Va är oddsen för det?? Krya på dig!!

Så på samma stund får jag två negativa besked.. Nu hoppas jag resten av dagen blir bättre… =)

VAD SKA JAG NU HITTA PÅ DÅ???

God morgon världen.. Kändes skönt att ligg…

God morgon världen.. Kändes skönt att ligga kvar i sängen när Daniel, trött som han var, tvingades stiga upp.. Nu är frukosten nere och jag ligger och drar mig i sängen.. Idag kommer min kära vän Jenny och hennes son Eddie på besök.. Bebismys.. Ska bli supermysigt att träffa Jenny.. Var ett tag sedan..

Barnloppis

Då var det kanske dags att blogga om dagen.. Först kände jag mig nästan för trött för att blogga idag men här kommer iaf ett inlägg.. =)

Vad har jag gjort idag då??

Jo jag läste på Facebook att en vän skulle på Barnloppis i Folketspark.. Det väckte mitt sug.. Kollade med syster som också var pigg på att följa med.. Vår första tanke när vi entrade parken var, ”vad gör vi här??” Värsta lumpen och MASSA folk…

Vi gick längre in och hittade till slut några försäljare som hade fina mer eller mindre oanvända kläder.. Och till vilket pris.. Jo 5, 10 kronor.. That I like.. Så det blev några plagg iaf!! =)

Tror att det blir populärt med randigt i höst/vinter.. =)

Det blev även en tur till Svågertorp och affärerna där.. Sen vad vi båda helt slut i kroppen och knoppen!!!

När jag kom hem kom även svärmor på besök.. Lite fika och filmmys..
”Hur många lingon finns det i världen”
En mycket söt och rolig film..
Helt klart värd att se!!

Nu gör jag som alla andra.. Jag spelar wor…

Nu gör jag som alla andra.. Jag spelar wordfeud.. Alfapet i mobilen.. Vill du möta mig adda mig.. Jag heter chokladmuffins.. Vill dock varna för att det kan vara beroendeframkallande.. 🙂

Sovtex

Nu har jag äntligen hittat ett spjälsängsskydd som är lite bredare och inte kostar en hel förmögenhet.. Eftersom vår madrass är ganska hög funkar det inte med det vanliga 21cm breda.. Jag ville även att det skulle ha ett fint diskret motiv på.. Gärna Nalle Puh.. Jag hittade ett Nalle puh skydd i nån barnbutik men det kostade över 600 kr.. För dyrt enligt mitt tycke.. Men skam den som ger sig.. Sökte lite på nätet och hittade en internetbutik som säljer inredning och hemtextiler till ”normala” priser.. 

Så nu har jag beställt ett spjälsängsskydd med nalle puh.. Och det kostade endast 269kr Mer rimligt.. (hoppas bara nu att det ser bra ut i verkligheten också.)

 

När jag ändå var i handlartagen så hittade jag ett urgulligt påslakanset på rean som jag bara var tvungen att köpa.. hehe

Engagerade..

Måste säga att jag tycker det är jätteroligt att ni är så många som vill vara med och lägga sin ”röst” på Pyrets ankomst.. Ska bli spännande att se vem av er som gissat rätt!! Just nu är det flest som tror på en pojke och det populäraste datumet är 1/10.. Vi får la se om det stämmer..

Måste säga att jag blir mer och mer övertygad själv att det blir en liten prins.. Mycket tyder på det tycker jag.. Det enda jobbiga är att vi inte har något bra pojknamn på lager.. TIPS??

Igår kväll hade jag finbesök av Helena och hennes lilla ängel.. Vi snaskade grönsaker med dipp.. Mums så gott det var.. Söta Alicia som igenom hela besöket.. Hon trivdes i vår soffa.. Verkar lovande..

Ikväll ska jag leka med Sofia.. Vi ska titta på film och ta det lugnt.. Ska bli mysigt!!

Vad dagen bjuder på vet jag inte riktigt än.. Det återstår att se.. =)

Vår vagn har äntligen hittat hem.. 🙂 Nu …

mms_img205179683 (MMS)

Vår vagn har äntligen hittat hem.. 🙂 Nu är det bara en bebis som saknas…

Första dagen…

Första dagen på min föräldraledighet.. Har väl egentligen inte fattat det än men skönt är det iaf.. Det konstiga är dock att jag vaknade som vanligt lite över fem och var klar vaken.. När Daniels klocka ringde var jag pigg och redo att fånga dagen.. Låg dock kvar i sängen nån timme till men ändå varför är man pigg när man kan sova och trött när man inte får sova???

Så roligt att så många ville vara med i min lilla lista.. Har du fortfarande inte lagt din röst så tveka inte kommentera och lämna vad du tror.. =) Jag kommer att uppdatera listan hela tiden så håll koll.. VÄNTAR MED SPÄNNING!!!

Idag tänkte jag ta dagen lite som den kommer men blir nog lite städning här hemma.. Scrappa lite… Och ikväll ska jag träffa Helena.. Så dagen blir nog toppen!!

Ha en underbar dag alla!!

När tror du???

Jo nu är det ju bara två veckor kvar till det planerade datumet att pyret ska titta ut.. Det är sagt den 29 september. Men som alla vet så är det ju bara 4% som faktiskt föds det utsatta datumet.. Det är lika vanligt att föda två veckor innan som två veckor efter.. Så när tror du att vår lilla bebis kommer till världen??? Tänkte göra en liten lista här på bloggen så att vi kan se vem som gissade rätt..

Skriv en kommentar med datumet du gissar på så lägger jag in det i listan..

NÄR KOMMER BEBISEN???

24/9 Sofia (vän)
24/9 Carina (vän)

25/9 Enligt uträkning från sista mens
25/9 Mormor Annica
25/9 Helena (vän)
25/9 Farmor Marianne

26/9 VÅR BRÖLLOPSDAG
26/9 Nanna (vän)

27/9 Åsa (Kollega)
27/9 Malin (kollega)
27/9 Erika (FL vän)

28/9 Moster Sara
28/9 Annika K (kollega)

29/9 Enligt Ultraljudet
 29/9 Pappa Daniel
29/9 Annika N (Kollega)

30/9 Anna (vän)
30/9 Faster Camilla

1/10 Linda E (kollega)
1/10 Janette (kollega)
1/10 Pernilla W (kollega)
1/10 Morfar Krister

2/10 Mamma Lina
2/10 Magdalena (kollega)

3/10 Marie L (fd kollega)

4/10 Louise (bekant)
4/10 Gammelmormor Gunvor

5/10 Linda A (kollega)
5/10 Johanna (kollega)

7/10 Pernilla J (kollega)

8/10 Anonym

10/10 Lotta (moster)

12/10 Zandra (vän)

Den andra stora frågan är ju
 VILKET KÖN HAR BEBISEN???

Prins
Mamma Lina
Linda E
Moster Sara
Åsa
Linda A
Janette
Pernilla W
Malin
Johanna
Anonym
Zandra
Nanna
Marie L
Carina
Lotta
Louise
Gunvor

Prinsessa
Pappa Daniel
Mormor Annica
Annika K (Flicka som ska heta Lennart)
Annika N
Magdalena
Pernilla J
Morfar Krister
Sofia
Helena
Erika
Anna
Faster Camilla
Farmor Marianne

Sista jobbedagen på evigheter..

Då var det torsdag.. Min sista arbetsdag… Sen ska jag vara ledig LÄNGE!!! Känns jättekonstigt.. Tror inte riktigt att jag har fattat det.. Tänk att vara hemma var dag i över ett år.. Så länge har jag aldrig varit ”ledig”.. Tror dock tiden kommer springa fram. Vipps så är jag tillbaka på jobbet igen.. =)

Ikväll blir det nog en lugn kväll i min ensamhet.. Daniel ska spela badminton med jobbet.. I morgon ska han ut och festa med jobbet så även fredagen blir en dag för mig själv.. Lördagen är inte bestämd än. Han ska egentligen upp till Halmstad för LR-träff men är lite osäker om han vågar åka eller ej. Det är lite svårt det där.. För åker han inte så händer inget men åker han så finns det chans att något händer.. Samtidigt så får han komma hem så fort jag ringer.. Det är ju bara två timmar bort.. Ett problem är bara att teckningen på mobilen brukar inte vara den bästa ute i skogen… hmm svårt det där.. Men jag tror det är lugnt.. 

Tjingeling vänner!! 

Middag för 6

Igår var jag ju som sagt ute och åt med mina kära kollegor.. Var verkligen supermysigt.. Kommer sakna dem massor!!!!! De är verkligen supergoa!!!

Hur blir det när jag kommer tillbaka?? Vem ska jag jobba med då?? 


Åsa, Annika, Johanna, Heidi och Lilla jag.
Linda ville inte vara med på bild så hon fotar oss istället..

Nu är det ju så att jag är ju inte ensam med att gå hem på föräldraledighet.. En go kollega har redan gått på mammaledigt (hon kunde tyvärr inte vara med igår).. Men även två till kollegor ska gå på föräldraledigt strax efter mig.. Snacka om att vi kommer bli Lattemammor… Vi bara måste ses under vår ledighet.. Det roliga är att vi kommer tillbaka nästan samtidigt också så det är skönt.. Hade känts tomt utan dem på jobbet..

Iaf igår fick jag en superduper trevlig korg.. Proppad med saker som bara var till mig… De hade verkligen tänkt till.. Oboy och mjölkchoklad (SÅÅ TYPISKT MIG) Massageolja och sexiga underkläder.. Ja även öronproppar som säkert väl kommer till pass!!

Stort tack mina kära vänner och kollegor!!!
 

Ut och äta

Då var det tisdag.. Idag ska jag ut med mina kära kollegor och äta middag efter jobbet.. Ska bli supermysigt!!

har väl egentligen inget mer att säga en morgon som denna!

Ha en bra dag…

Sista frulledaten!!!(?)

Idag hade jag, Heidi och Johanna vår sista frulledate (ever??) Känns snyftigt.. Kommer vi att jobba ihop i framtiden?? Ja man vet aldrig.. Vi får se vad som händer… Sorgligt är det!! Fast det är ju för en underbar sak iaf..
Nu har jag bara tre arbetsdagar kvar.. Känns galet.. Sen ska jag vara hemma i ett år och fyra månader.. Även det är sjukt.. Så länge har jag aldrig varit ”hemma”. Men något säger mig att tiden kommer att gå superfort…

MEN SOM JAG LÄNGTAR TILLS MIN LILLA BEBIS KOMMER!!!!

Smörgåstårta

Igår fick jag ett sådan sug efter smörgåstårta.. Var på tok förlängesedan vi åt det.. Så jag frågade min gubbe om inte han också var sugen på det.. Han blev det iaf.. Så idag bestämde vi oss för att göra en smörgåstårta.. Eller rättare sagt Daniel gjorde tårtan.. Nu står den i kylen och inväntar kvällen.. Ska bli såå mumsigt!!!

God morgon världen.. Vad bjuder dagen på??…

God morgon världen.. Vad bjuder dagen på?? Jag hoppas på frulle för denna tös är hungrig… 🙂 Gårdagen var jättemysig.. God mat, bra film och framförallt trevligt sällskap..

Sista gången på länge..

Ikväll ska vi ut och äta och gå på Bio med Sofia och Stefan.. Man vet ju aldrig när man får möjlighet att göra det igen.. Så först ska vi ut och äta.. Troligtvis TGI Friday.. Ska bli mumsigt.. Sen blir det Bridesmaids.. Gubbarna är såå glada för detta hahah.. Vad gör de inte för sina hormonfulla fruar!!

Måste säga att vi hade verkligen otur när vi planerade kvällen.. Först tänkte vi Bio i Lund och Gräddhyllan.. Men filmen gick inte i Lund.. Nehe ingen Gräddhyllan då.. Okej vad gör vi.. Vi tar La Roche.. Men där var såklart fullt.. hmm Då fick det bli TGIF ist.. Hoppas vi får bord där.. =)

Här ska manglas..

Igår var vi hemma hos mina päron och jag fick min födelsedagspresent lite för tidigt.. Men ni kan tro att jag är glad. Vad fick jag då?? Jo en mangel.. Börjar man bli gammal eller vad när man blir glad för en mangel hehe.. Jo för jag har hela tiden velat ha en mangel.. I Äsperöd hade vi igen plats för en mangel så det vara bara att ge upp tanken.. När vi köpte huset fick vi en mangel på köpet.. Jippie tänkte jag.. Jag använde den ganska flitigt men den var ganska gammal och gick tyvärr sönder.  Nu har jag då äntligen fått en ny!!! =)

Så idag håller jag på att tvätta sängkläder för fullt och ska snart ner och premiärmangla.. =)

SUPERTACK MAMMA OCH PAPPA FÖR MIN FINA FÖDELSEDAGSPRESENT!!!!

Fredag och jag är ledig.. Vad händer idag …

Fredag och jag är ledig.. Vad händer idag då?? Jo om en stund ska jag ut på promenix med Helena och hennes sötnos.. Babymys!!! Jag har lovat Daniel att börja packa min BB väska. Så tvättmaskinen med bebiskläder går för fullt.. 🙂 sen får vi se vad dagen bjuder på…

Studiebesöket på förlossningen i Ystad… …

Studiebesöket på förlossningen i Ystad… Ja vi var ju inte ensamma direkt.. Det var sjukt många gravida kvinnor på besöket idag.. Det verkade som de flesta var planerade till mitten av oktober så har jag tur att hinna före dem.. Annars kanske det är fullt när det väl är dags.. Barnmorskan som tog hand om oss var verkligen supergo.. Hade lätt kunnat lämna mig i hennes händer.. Hon hade 32 års erfarenhet i ryggen och det verkligen lös om henne när hon pratade om sitt jobb.. Kan man beställa henne som BM?? Annars verkar Ystad bra.. Svårt när man inte har något att jämföra med dock.. Nu är jag helt utslagen och ligger nerbäddad och väntar på John Blund.. I morgon är det MVC.. Undra om mitt SF mått har ändrats nu.. Tänk bara tre veckor kvar.. Crazy!!

OJOJOJ

Shit vad hände egentligen?? Skrev ett inlägg igår och idag när jag kollade bloggen så hade jag 8 st kommentarer. Förvisso nån tråkig reklaminlägg men många hade faktiskt skrivit kommentarer utifrån inlägget.. ROLIGT!! Tyvärr var det ingen som frivilligt ville ta över min halsbränna.. Snyft.. Får väl tass med den i tre veckor till.. Ja som max fem veckor… =) (Räknar ju kallt med att gå över tiden)

Ikväll ska Vi och Syrran med snubbe ner till Ystad till förlossningen på studiebesök.. Vi måste ju kolla läget innan så att vi vet vart vi ska ta vägen när det väl sker något.. Spännande.. Helt galet att det snart är dags.. Pirr i magen.. 

 

Bortskänkes!!!! I mån av sömn och att jag …

Bortskänkes!!!! I mån av sömn och att jag tröttnat på den ger jag nu bort min halsbränna till frivillig mottagare.. Den kommer smygandes på dagtid för att vara som värst när du lägger dig för att kalla på John Blund. Du får en stark jävel och medicinen kan inte slå ut den. Så du är säker på att den inte försvinner.. Först till kvarn gäller.. 😛

Idag håller jag tummarna för min älskling….

Idag håller jag tummarna för min älskling.. Hjälp mig hålla 🙂 Hoppas jag inte behöver prata så mycket på jobbet idag för det är svårt att teckna och hålla tummarna samtidigt.. 😉

Mjölktand

Det har verkligen varit en aktiv helg.. Det märks för jag har inte ens hunnit blogga ju.. Vi har haft jättetrevligt besök från Habo nere hela helgen.. Så vi har haft kräftskiva och bruncher och rundturer.. Mycket trevligt att träffa dem.. Tänk nästa gång vi träffar dem är det två bebisar med.. Galet när man tänker så.. =)

Nu har jag bara 7 arbetsdagar kvar.. Sen ska jag gå hemma och rulla tummarna tills liten vill titta ut..

Ikväll är det säsongstart för Ensam mamma söker.. Tänkte att vi kunde ha nått gott att snaska på när vi tittar så det fick bli en kladdkaka.. Snabbt och enkelt.. =)

När jag gick ut med soporna kände jag något konstigt mellan brösten.. Tittar ner och ser till min fasa att mitt halsband har gått sönder.. Detta halsband är verkligen ett kännetecken för mig. Det är ett guldhalsband med min första mjölktand som smycke.. Jag höll tummarna för att tanden var kvar men icke.. SNYFT!! Jag letade noga hela vägen in i köket igen.. Men ingen tand.. Men vad är det som ligger på köksgolvet.. Jo min tand.. Så glad och lycklig jag blev.. Helt sjukt egentligen men den tanden i halsbandet har jag haft sedan jag var runt 6, 7 år gammal.. Det är verkligen ovärderligt för mig..  Nu behöver jag bara köpa en ny kedja…

En liten rundtur i Skanör Falsterbo..

mms_img-16276065 (MMS)

En liten rundtur i Skanör Falsterbo..

Handikappad

Det är sååå segt när man ska ringa ett samtal och inser att man glömt mobilen hemma på köksbordet.. Så segt och hela dagen kommer att bli påverkad.. Hur ska jag överleva hela dagen?? Jag använder ju även mobilen som en klocka.. Nu har jag ingen klocka.. Jag ska passa busstider idag men hur ska det gå till när jag inte har koll på tiden??? hmm Ja det blir nog en jobbig dag.. Tänk va handikappad man blir utan sin lilla vän.. Snacka om I-Landsproblem i kubik!!

Snart väntar en frulleDate med Heidi iaf och det är ju aldrig fel.. Sammanfattning i två ord, mums och mys!!

Eftersom det är min sista fredag i tjänst så tänkte jag och Johanna (kollega) fira detta med en liten lunchdate idag.. Vi slutar båda till lunch så det passar perfe.. =) Vi tänkte inta Jensens eftersom det var sjukt längesedan vi var där.. Ska bli smarrigt!!

Sen ska jag ta bussen till Bara till mina päron.. Idag kommer nämligen familjen Pettersson från Habo ner på besök.. Detta ska firas med Kräftskiva.. Mumsfilibabba.. Så helgen kommer att vara fullpackad med aktiviteter.. Rundtur på Söderslätt och fina middagar både här och där… Ja inte minst Brunch hemma hos oss.. =)

Nej nu väntar frukosten… 

 

Mums så gott.. Grattis ösk..

mms_img971134087 (MMS)

Mums så gott.. Grattis ösk..

Östervångsskolan 140år

Då är det på sin plats att säga GRATTIS ÖSTERVÅNGSSOLAN på födelsedagen.. Skolan fyller idag 140 år..
Det ska vi fira med att äta tårta.. Mums!!

1 reaktion på ”Idag har jag verkligen försökt att ta det …

  1. I would like to thank you for the efforts you have put in writing
    this site. I really hope to check out the same high-grade blog posts by you later
    on as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to
    get my very own site now 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *