festligheter

Inflyttningsfest på landet..

När man tar sitt pick och pack för att flytta från Anderslöv och ut på landet så måste man ju ställa till med en redig inflyttningsfest. Det tyckte även Mimmi och Mathias som igår bjöd in till just detta.. Så vi hoppade på våra cyklar och cyklade i 22 minuter rakt ut på landet.. Jag vill även skryta med att alla bar vi hjälm. Heja oss. ??

Lekar gör festen

Alla som läser min blogg vet ju att jag älskar fester där det är lekar.. Å denna fest hade många roliga lekar, från vått till torrt..

Vi började med Waterslide men där fegade jag ur något.. Jag frös och kan inte se mig glida på såpa.. Nja.. Jag var fotograf och stöttade upp med shotdrickandet istället.

Här var en till panelhöna (Eller heter det paneltupp?)

Grabbarna vann.. ?

Vi fick även gå en tipspromenad med frågor om allt mellan Jesus och fotbolls VM. Vissa frågor var riktigt svåra.. En lär jag aldrig glömma..

Vilken dryck innehåller flest kalorier? A Björksav B Champagne C Lättmjölk..

Vi hade många diskussioner kring detta. Vilket svar tror du är rätt?

Vi lekte även en stafettlek där vi skulle flytta en pinne mellan benen utan att använda händerna..

Ibland behövs teamwork för att lyckas.. ????

Sista leken var irländsk julafton.. Snurra runt kvasten och drick en shot..

Hamburgare med perfektion

Jag glömde ju.. Innan lekarna startade bjöd de på himmelska hamburgare.. Perfekt grillade och riktigt god smak.. Även hemmagjorda brödet var så gott.. Det märks att det var lagat med hjärtat och känsla.. Tror han får ge receptet till Daniel. ? (förvisso går inte hans hamburgare av för hackor de heller)

I övrigt bjöd kvällen på go dricka, dans och skratt.. Vid ett-tiden lämnade jag och Helena våra makar kvar på festen och cyklade hemåt.. Vi lyckades ta oss hem i mörkret.. ? Ja självklart lyse och hjälm på oss.. ??..

Tack för en trevlig kväll!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.