Lina tipsar

Inredning hos Netto

Jaha då tvingar Netto mig att besöka dem igen.. De lockar via sin instagram med inspirerande bilder så man bara måste besöka butiken ju.. Sen där brukar inspirationen försvinna då deras butik är minst sagt urtrist men ofta köper jag varan jag kom dit för och blir glad när jag får den på plats här hemma.. Så får vi hoppas även denna gång..

Vad bjuder Netto på v.32?

Jo denna vecka har de ”stringhyllor” på erbjudande.. Svarta eller vita storlek 60x20x54 (129 kr) två hyllplan eller 60x20x68 (189 kr) tre hyllplan.

20180805_200558.jpg
20180805_200539.jpg
20180805_200616.jpg

Svårt att välja

Det är ju inte helt lätt att välja.. Tycker alla tre är fina.. Snyggt att bryta in med lite svart i hemmet bland allt numera vita. =) Vi får väl se i morgon vilka som finns kvar när jag kommer dit.

Det fanns även inredning till barnrummet.

20180805_200631.jpg
20180805_200645.jpg

Jag tänker att detta kan bli bra grejer till barnens julkalender.. Leksaker och LED-lamporna kostar 60 kr st.

Det gäller att vara där i god tid för det brukar gå fort när de väl har bra erbjudanden. Det är först till kvar och bara begränsad upplaga.. Hoppas du hittar om du vill ha.

 

18 reaktioner på ”Inredning hos Netto

  1. Bra tips på att det finns inredningsdetaljer där. Det är inte det första stället man letar på 🙂 Sen kanske det blir mer spontanköp eftersom det inte har ett fast sortiment. Kan vara värt att kolla upp då och då.

    1. Ja det blir nog ganska ofta spontanköp om man inte sett deras reklam.. Ofta får man ta inredningen med en nya salt men denna gång tyckte jag faktiskt att de hade bra grejer.

  2. Hört netto skall ha mycket fint… Lidl skall med ha en del fint enligt deras reklam, men blir varken färdig och åka dit eller till netto 🙁

    Nej jag kommer inte heller rösta på SD, men många gör, kan jag nå ut till någon som avstår rösta genom visa vad de gör, så inget mig emot.

    Här kan du hitta bra om vad de olika står för, själv vet jag vad jag skall rösta på, bensäker 🙂 Brukar inte dra in politik i bloggen för det är så få som kan diskutera det utan påhopp :/ Fast det kommer nog slinka in ett och annat vad jag lägger min röst på 🙂 och varför 🙂

    1. Ja jag har förstått att det inte finns överallt. Trodde jag eftersom vi har så många här nere hos oss. Men tror det är danskt så det kan ju vara därför

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *