Presenttips

Inspiration på gåvor till fröknarna

Jag tycker det är så roligt att uppvakta fröknarna på förskolan i samband med avslutningar..

Det är minst lika roligt att klura ut vad de ska få..

Första året fick de tavlor med fina budskap som jag gjorde själv.. I fjol fick de krukor med en fröpåse.. Det inlägget kan du läsa HÄR!

I år hittade jag söta muggar med sugrör som jag fyllde med M&M och skrev några ord om färgerna..

Jag vågar knappt säga det men jag kan inte hålla det inne heller.. Jo jag ville ju vara milimeterrättvis med innehållet så jag la i chokladen på måfå och tänkte sen väga de så att det blev rätt mängd.. (Totalt 4 fröknar) Vad tror ni vågen visar??? 602, 602, 603 och 598g Hur galet är inte det??? Nu väger alla 610 g =)

Nu har de fått åka ner i matkällaren i väntan på avslutningen. 

4 reaktioner på ”Inspiration på gåvor till fröknarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.