Shopping

Inte ett enda rätt av Trademax

Ni vet känslan när jag går och planerar för något stort man ska inhandla. Man bygger upp en längtan och förväntan och man nästan spricker i iver när produkten man väntat på så länge är på ingång. Det är nästan så att man fantiserar hur man använder produkten i framtiden.. Precis så har jag känt och fantiserat om mina möbler som vi beställde förra veckan från Trademax.. Jag såg framför mig hur vi på valborg tar fördrinken nere på vårt trädäck och njuter av solen och härligt sällskap. Det kändes så härligt i tanken..

Trademax vet hur man grusar drömmar

Men serru det ser inte ut att bli verklighet.. Idag var dagen då mina efterlängtade möbler skulle komma. Mellan 9 och 12 hade jag leveranstid.. Så jag kan ju säga att jag har suttit på helspänn hela dagen för att inte missa samtalet eller leveransen.. 11.40 ringer de att de är framme! Toppen. Farmor är på plats och tar emot det.. Hon vet inte riktigt vad vi har beställt utan vet att det är fyra kolli som väntar.. Tre från Tademax och 1 från Furniturebox. Furniturebox vet hur man gör en kund nöjd för där (tror jag) att vi har fått rätt möbel men övriga tre från Tademax är HELT FEL!!!!! Inte en siffra rätt på produktnumret eller storlek på kolli heller för den delen.. Vi ska ha tre lika stora paket men fick 3 olika små paket. Hur kan det ens bli så fel????

3 av 3 fel från trademax
3 av 3 fel från trademax

Trademax vill inte ha kontakt med sina kunder

Snacka om besvikelse!!!! Det var bara att ta kontakt med Trademax. Tydligen var man tvungen att maila dem för att få korrekt och snabbast feedback.. Så okej lika bra att maila direkt. Gjorde ett ärende på deras hemsida och följde instruktionerna.. När jag sen får bekräftelsen ser jag att de uppger att de svarar inom 1-5 VARDAGAR!!!! Men hallå.. Ska de ha upp till en vecka på sig innan de svarar?? Hur mycket fel gör de så att det är så långa köer på återkoppling till kunder.. För betänk detta är bara för att få ett första svar. Sen ska vi komma överens om en bra lösning och kompensation för detta! Alltså kommer våra nya möbler att dra ut på tiden!

Svea ekonomi levererar till missnöjda kunder

Jag brukar (trots min pappas inrådan) alltid betala med kort för att jag tycker om att betala mina inköp direkt och inte dras med en faktura i efterhand. Jag tycker det känns skönare och summan dras direkt. Men när jag skulle betala vår soffa blev det något fel och faktura valdes automatiskt fast att jag trodde jag hade valt kort. Jag var lite småsur över detta men var bara att gilla läget. Nu är jag glad för detta. (Kanske var det gud igen. ;)) Fakturan kom idag på mailen samtidigt som möblerna levererades där hemma. Smidigt och min tanke var att betala den nu direkt på tåget för att ha det gjort. Men nu när vi har fått fel möbler är jag som sagt glad att jag inte har betalt något än. Jag ringde till Svea och fick snabbt kontakt med en kille som utan problem sköt upp vår faktura en en månad. Precis så det ska fungera.

Så nu går jag i väntans tider för att få rätt på denna soppa!! Varför kan näthandeln aldrig gå smidigt?? Ändå är det så populärt att handla på nätet men jag tror jag ska överväga att lägga näthandel på hyllan och bara handla i butik. Det gynnar faktiskt fler, förutom min plånbok förvisso. 😉

10 reaktioner på ”Inte ett enda rätt av Trademax

 1. Åh detta hände oss åxå. Körde till butiken som finns här för att överhuvudtaget få hem varorna, vilka sedan visade sig vara skadade. Returnerade allt och handlade fr annan butik. Aldrig mer trademax!

 2. Det är så tråkigt att läsa att fler blivit drabbade av Trademax.
  Vi beställde ett spabad, leverans tis tror jag stod till ca 1v helt okej.
  MEN efter 6 MÅNADER avbokade vi beställningen. Nej dom sköt upp leveransen hela tiden och ja vi hade betalt…..
  Efter många om och men fick vi tillbaka våra pengar.

  Hoppa de inte blir långdraget för er.

  Kram

  1. Nej va tråkigt för er!! Jag är jätteglad att vi inte har betalt något än.. Man blir så nervös när det handlar om så stora summor..

 3. Att handla i butik gynnar den lokala handeln bäst, men sen att hitta det man vill ha är ju det svår. Det är lätt att hitta det man vill ha nätet och då väljer man att handla där 🙁

  Synd att ni inte fick det ni skulle ha 🙁

  1. Ja ibland hittar man bara saker på nätet för visst är utbudet annat än i butik många gånger. Jag hoppas verkligen vi får den vi ska ha..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *