Inredning, Vardagen

Invigt med vänner

Ni vet matkoma och tröttheten i samband med den?  Den kände jag av igår.. Vi hade fina vännerna, Linus, Hanne och Lykke här igår för lite myspys. Redan när de kom började vi fylla våra magar och la grunden med sushi. Sjukt god från ett ställe i Malmö.  Kommer inte på namnet i skrivande stund.

Där efter kände vi oss mätta och belåtna i några timmar framöver. Barnen lekte fint tillsammans men Isabell som brukar ha koll på dem var iväg med en kompis på Jump i Malmö och sen efterlek hemma hos Alicia så Isabell såg vi inte röken av på hela kvällen. ❤ Men det gjorde att de två yngsta hade fritt spelrum att leva ut sina busiga inre.. Å jag lovar,  är det tyst så är det röd varningsflagg!!!!!

Jag och Hanne provade göra frisyrer med sakerna jag köpt från Wish.. Grabbarna vae ute å så även barnen.. Men plötsligt hör vi barnen leka i lekrummet men så tysta och fina så vi tänker inte mer på det.. Sen när vi tittar till dem så inser vi vårt misstag.. En viss väska har vänts upp och ner å sminket blev en favorit.. Busungarna satt och sminkade sig och käkade halstabletter.. 😂🙈😂

Kan inte låta bli att tycka det var lite sött.. Men busen fortsätter och uppe på toaletten hittar de min bodylotion som de smörjer in kropp och knopp med.. Ja även golv och hår å ja mest överallt.. 🙈🙈 Men roligt hade de..

På kvällen sen blev det dags att tända grillen och inviga vårt nya matbord.. Jag har längtat hela sommaren efter Ernst potatissallad med Västerbottenost. Igår fick jag tillfälle att göra den.. Så sjukt god och sommarfrisk.

Efter middagen var vi så sjukt mätta att vi inte ens orkade efterrätten.. 🙈🙈 Jag kände hur blodet gick ner i magen och kunde knappt stå upp.. Som tur var skulle jag natta Elin så jag fick vilat magen lite.. 😂 Direkt efter att gästerna åkt hem somnade jag gott.. Jag orkade inte ens blogga igår.. Det ni, då är jag trött.. 😉

Slänger in en bild från andra sidan rummet med så ni får en liten glimt om hur det ser ut..

Bordet är ett gammalt från Morfar Börje som vi haft i källaren. Det passar bra in men skulle behöva vara lite större men får duga så länge.. 😉

0 reaktioner på ”Invigt med vänner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.