Födelsedagar, Isabell

Isabell 7 år

Tänk att jag har haft äran att bära titeln mamma i 7 år nu… Idag är det sju år sedan Isabell föddes och förgyllde våra liv.. Det har firats med sång på sängen.. Teater i skolan.. Mellisfika med BFF.. Hål i öronen och McDonald i Trelleborg.. Ja en minst sagt händelserik dag..?

Dagen började redan 03.00 när Isabell kom in till mig och Daniel.. Hon var pirrig i magen och kunde inte sova.. Hon fick lägga sig hos oss och kunde efter ett tag somna om..

05.30 var det dock dags att vakna av skönsång på sängen.. Paket och frukost på sängen.. Massa roliga presenter..

En sak är att när man fyller år är böcker en populär gåva.. På släktkalaset fick hon böcker av nästan alla.. Hon var uppriktigt jätteglad för alla.. Även idag fick hon fler böcker och även dessa gick hem. Den ena boken fick mer reaktion än alla andra paket å då fick hon både L.O.L och pikmi pops eller vad det nu heter ?? Men boken ”Vi vill ha disco” fick ett riktigt glädje rus..

Hon fick även Madickenklämmor och en lapp om att få ta hål i öronen.. I flera år har Isabell varit tydlig med att hon absolut inte vill ha hål i öronen. Men för ett tag sedan sa hon att hon vill och att hon önskade det när hon fyllde år.. Jag kollade upp att apoteket gjorde på drop in.. Vi körde dit hela familjen.. Isabell var nervös men taggad.. Väl där fick vi bakslaget att de som var utbildade för håltagning inte fanns på plats men skulle vara där nästa vecka. Besvikelsen var total.. Som tur var låg Guldfynd vägg i vägg och även de gjorde hål i öronen. Tur det..

Lite nervös och en hög puls men utan att tveka eller yppa ett ljud tog Isabell två hål i öronen. Superduktig.. Det syns på bilderna att hon är nervös tycker jag och även hur stolt hon är när det är över..

Sen körde vi vidare till McDonalds för att fortsätta firandet..

En supernöjd tjej som faktiskt somnade innan Elin ikväll.. Det händer typ aldrig.. Då har det varit en bra dag med andra ord..

I morgon ska hon fortsätta firandet med ett äventyr med farmor..

6 reaktioner på ”Isabell 7 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.