Vardagen

Jagat tiden…

Just nu värker mitt huvud deluxe.. Vilken dag jag haft.. Först vi makalösa morgon med änglavakt sen var det jobb i vanlig ordning.. Möte efter möte.. Precis som mina onsdagar brukar se ut.. Sista mötet skulle sluta 16.30.. Alltså samma tid som jag skulle befinna mig i Tomelilla för att hämta min bil.. Det gick ju inte.. ? Med andan i halsen rullade jag in på parkeringen 17.00.. Även nu hade jag turen på min sida.. Hela stället var bommat och släckt men en stackars kille hade inte hunnit gå hem så han öppnade upp för mig så jag kunde hämta min bil.. Vilken tur..

Gud måste ha lagat min bil för de hittade inget fel när de felsökte.. Kanske var det ett dålig kontakt mellan nån kabel och generatorn.. Nå ja…

Sen var det bara att stressa vidare för att hinna hem och hämta Isabell och hennes kompis från gympan.. 18.03 rullade jag in på skolans parkering.. I grevens tid… ?

Sen var det hem och göra ett försök att andas ut men än har jag inte hunnit slappna av.. Men snart hoppas jag.. Just nu läggs barn eller ja de har somnat men jag har inte skrivit klart än så jag ligger kvar en stund till.. ? Sen ska jag sitta en stund med mitt examensarbete för att sen hålla kväll..

En stressig dag minst sagt..

Bjuder på en bild som passar in i fotoutmaningen #maxword. Påskliljor även om jag tycker de blommar lite sent.. ?

16 reaktioner på ”Jagat tiden…

    1. Ja fast jag hade nästan önskat ett litet fel som de kunde ha lagat för nu känns det så ovisst..

  1. Ja vissa dagar bara blir så stressiga. Jag har haft en stressig dag idag så pustar ut lite nu…skönt att din bil lagade sig själv ?

    1. Det var både skönt och lite oroande att den lagrade sig själv.. Vet ju inte riktigt va felet var och om det kommer igen. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.