Julen 2018

Julefriden infinner sig sakta men säkert

Nu är jullovet här på riktigt.. Men inte kan jag förstå att julen väntar om bara två dagar… Tiden går alltid så fort i december tycker jag.. Kanske för att man har så mycket som ska hinnas med..

I år står vi för julen där vi blir ett litet härligt gäng.. Igår kväll kom matleveransen.. Eller under hela december så har maten kommit lite då och då efterhand som min mamma lagat köttbullar, Jansson, brunkål, bröd etc.. Frysen är ganska full.. Men igår kom den stora beställningen som jag faktiskt gjorde på mathem.se Så smidigt!!! Varför handlar vi inte oftare på nätet med hemleverans?

Igår var det även Isabells skolavslutning som vi hade glädjen att vara med på.. Isabell sjöng TomteBoggie med sin klass.

Vi blev även bjudna av My att kolla på hennes avslutning där hon sjöng solo..

I vanlig ordning om än lite stressigt så hade Isabell med sig en gåva till sina pedagoger..

Bland annat fick hennes lärare detta hjärta med texten Världens bästa lärare. För att vara helt grön i yrket så är hon verkligen en superbra lärare..

Efter avslutningen gick jag och Isabell till frissan och blev julfina i håret.. Skönt nu inför jul att få bort allt slitet..

Sen körde vi till Trelleborg för att handla den allra sista julklappen… Nu är vi helt klara med alla klappar. Skönt..

Kvällen avslutade vi med en god middag men härligt sällskap av barnens kusin My och farmor.. Redan då började jag känna julstämningen infinna sig… Nu är vi redo för julefriden.

4 reaktioner på ”Julefriden infinner sig sakta men säkert

    1. Jaså mutor minsann. Jag anser det är en liten uppskattning på allt jobb pedagoger lägger ner på mina juveler. Men självklart ska det inte behövas men jag vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.