Dukningsinspiration, Julen 2018

Julen 2018

Tänk att Tomten kom även i år.. Detta år var Isabell lite mer skeptisk till hans existens och var helt övertygad om att det var någon i familjen som var utklädd till Tomten.. Men nej då Tomten på julafton är alltid den riktiga och aldrig någon som köper tidningen eller pantar burkar.. Ett extra tack till vår tomte som gjorde debut som tomte i år!!

Men innan Tomten kom var det fix och förberedelser i vanlig ordning.. Jag fick hjälp av flickorna att duka och pynta. Jag hade planerat ha en röd duk på bordet men insåg att mitt bord var för stort eller duken för kort.. Det fick bli den vita istället. Det gick bra det med..

Barnen var taggade och förväntansfulla hela dagen.. De skötte sig dock exemplariskt.. De väntade tålmodigt på Tomten..

Jag trodde vi skulle få mycket dötid men det var knappt vi hann med allt.. Eller ja det gjorde vi inte heller.. Gröten och dansen fick vi spara till nästa år.. ?

Elin var lite rädd för tomten och var lite rädd att hon inte skulle få något paket eftersom Tomten hade fått nys om hysset hon gjort på skrivbordet där uppe. Hon hade nämligen ritat med en lila krita över hela skrivbordet och signerat verket med sitt namn.. hmmm inte svårt att hitta den skyldige..

Kvällen gick och vi öppnade paket i flera timmar..

Väl färdiga startade paketleken.. I år körde vi på lite uppdaterade regler men så mycket roligare.. Det blir nog dessa regler i fortsättningen.. Tre paket som sammanlagt kostade 100 kr. Hur summan fördelas är frivilligt..

Elin hade köpt ett paket med GODIS och lyckan när hon fick sitt eget paket var obeskrivlig..

Ingen kan tro att denna glada mört varit seg tidigare på dagen och hade feber.. Japp ni läste rätt.. Elin hade feber IGEN.. Suck!!

Men det var inget som oss från att ha en riktigt god jul..

4 reaktioner på ”Julen 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.