Inredning, julen2016

Julklapp på efterkälken

På mitt jobb får vi alltid ett gåvokort i julklapp.. På så sätt kan man själv välja vad man får i julklapp. Utbudet är kanske inte det bästa och efter några år så blir man lite mättad på utbudet. Jag har de senaste åren valt en tidnigningsprenumeration..

I år tänkte jag förnya mig och valde därför två ljus från Collection Bianco. Doftljus gjorda av sojavax som brinner upp till 60 timmar.. Det behövs här hemma för jag förbrukar många ljus i månaden.. Dessutom brinner all vax upp så att man sen kan använda glasburken till något annat sen efteråt..

Det är ju supersnygga burkar med lock..

0 reaktioner på ”Julklapp på efterkälken

  1. Vad valde du för dofter? Jag har också ett sånt men har inte tänt det ännu! Jag går och doftar på det emellan! ? I början av mitt o Kjells förhållande var vi i en butik som hade det ljuset, medan han gick runt o kollade på sakerna stod jag fast med ljuset i handen och doftade! Han förstod att jag gillade det och köpte det åt mig! Blev så glad ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *