festligheter, Kalas

Kalas för Emmeli och Sami

Igår firades kusinen Emmeli sin födelsedag igen.. Å självklart var vi på plats och deltog i firandet.. Det bjöds på Amars goda lamm och söt kanintårta.. Jag tycker egentligen inte om lamm för jag gillar inte smaken.. Men är det något Amar kan så är det att laga lamm.. Så gott!!! Även mina barn som till början var skeptiska åt med god aptit. Det är ett bra tecken..

Glasstårta som söt kanin

Sara är en riktig höjdare på att göra glasstårtor.. Denna gång gjorde hon en kanin som var så söt och passade väl in på påsken tyckte jag..

Kanintårta till påsken

Födelsedagstårta

Tårorna uppskattades av både stora och små..

Det var nära att kalaset ställdes in för Emmeli har ju fått ärva Elins vattkoppor.. Å med råge dessutom.. Men när det vankas kalas piggade hon på sig..

Det var ju tur för Elin ville ju leka.. ? Alla barnen lekte för fullt och ville aldrig avbryta.. Jag fick tjata på dem några gånger och locka med att pappa väntade där hemma men nä de ville leka.. Så klockan blev ganska sent igen.. ? Men har man roligt så har man.. ?

Idag blir det mer lek för idag ska hela gänget till Bara och fortsätta bygga och påskfira.. ?

10 reaktioner på ”Kalas för Emmeli och Sami

  1. Det blir mammaportalen, jag orkar inte lägga ner mer energi och han skulle ha 1500kr för det, det känns det inte värt just nu.

    Min sweetwords.se kommer pekar om till den snart, tog några timmar stog det. Dock så kan man inte få bort reklamen, det stör mig, men men

  2. Gillar inte heller lamm men säkert är det så att jag inte smakat det av en som verkligen kan tillaga köttet.
    wow… vilka urfina tårtor, duktig hon är och så roligt kalas.
    Roligt att inte kopporna satte stopp för kalaset utan att det blev bra i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.