Elin, Event, Isabell, Träning

Kalvinknatet 2019

Maj månad är här och månadens första lopp är avklarat. Elin och Isabell sprang kalvinknatet i Trelleborg. Isabell sprang 1390 m och Elin 400 m..

Förra året imponerade Isabell när hon sprang in på 10e plats i 800m loppet. Denna gång skulle sträckan dubblas så förväntningarna på att klå fjolårets resultat var därmed inte så höga. Jag försökte intala Isabell att hon springer för att det är roligt.

Första loppet startade med en rejäl uppvärmning

Isabell och Alicia gjorde sig redo med en rejäl uppvärmning i klungan..

De startade i mitten men kom ganska snabbt in i bra positioner.. Där höll de täten ända in i mål.. Isabell kom på fjärde plats och Alicia på femte plats.. Jag är så sjukt imponerad av flickorna.. Grymt bra!!

Efter en lång väntan var det äntligen Elins tur. För hennes del var det premiär att springa utan vuxen. Även hon sprang snabbt och hela varvet.. Superduktig..

Även i år lät vi tjejerna få springa i kalvintröjor från tidigare år.. Å som ni ser på bilderna så underlättar det mycket eftersom de då syns lättare i mängden. Det är ett tips till er som har barn som springer.. Efter loppet får de ta på sig sina tröjor..

5 reaktioner på ”Kalvinknatet 2019

  1. Jag följde ditt tips efter förra årets inlägg. Det var mycket lättare att se Vincent i förra årets tröja och med matchande mössa på blev han extra synlig. Så tack för tipset! ?

    1. Härligt.. Roligt när man kan komma med bra tips som används av andra.. Gick det bra för dina kiddos?

      1. Det blev lite dramatiskt för Minnéa. Hon sprang med en kompis och kompisen ramlade i starten. Minnéa stannade för att hjälpa henne. Så när alla andra sprungit runt kurvan hade de fortfarande inte kommit iväg. Men sen hämtade de in och hamnade i mitten ungefär, så det var riktigt bra gjort. Vincent var helnöjd och hade nog sprungit en gång till direkt om han fått. ?

        1. Nämen ojdå!! Så fint av Minnea att vänta in och stötta sin kompis. ? Det är vänskap det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.