Vardagen

Ledighet med rutiner..

Fe två orden går inte riktigt hand i hand.. Jag är en rutinmänniska och tycker om att ha struktur i min vardag.. Men något händer på sommaren och när man är ledig.. Rutinerna rubbas.. Självklart måstr det finnas utrymme till spontanitet och anpassning. Men denna helg har verkligen rubbat vår sömnrutin.. Isabell brukar lägga sig halv åtta (sju om hon ska upp dagen efter) Men dessa fyra dagar har hon inte somnat innan tio nån dag ( jo idag kanske) Det har förvisso resulterat i sovmorgon men vad gör det när jag ändå är vaken??

I morgon är det vardag igen och jag vill få tillbaka rutinerna. Förvisso är vi lediga men jag tycker det är viktigt att barn får sin sömn och inte sover bort hela morgonen..

Hur fungerar rutinerna hos er på sommaren??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.