Bloggrelaterat, Lina Svarar, Utmaningar

Lekar och gratisgrejer lockar…

Idag är uppgiften att redogöra för mina tre mest lästa inlägg..

Om ni tittar till vänster så ser ni faktiskt mina 10 mest lästa inlägg här på bloggen.. Det som är ganska tydligt är att lekar till fester och gratis och rabattgrejer lockar mina läsare.. För mina mest populära inlägg handlar uteslutande om dessa två kategorier.

Mina tre mest lästa är följande:

Tipspromenad med aktiviteter som jag skapade i samband med att vi skulle ha släktgolf hos min syster och hon önskade lite hjälp till lekarna.. Jag kom då på denna lek som min kusin hade på en fest för ett antal år sedan.. Jag gjorde då frågor från eget huvud och skapade denna.. En mycket uppskattad lek som passar både stora och små..

Gratisbiljetter till Legoland är ett gammalt inlägg som blir populärt på vårkanten och sommaren.. Jag uppdaterar varje år med ny information och de senaste uppdateringar kring hur du kommer billigast undan när du ska besöka Legoland.. För vem vill betala fullpris när man kan gå gratis?

Tipspromenad för barn är en annan aktivitet som jag har skapat från grunden utifrån inspiration från Bokskogen vid Torup.. Även om jag valt att kalla den för barn så passar den små som stora. Den går att variera innehåll så att den passar alla.. Du sätter själv svårighetsgraden.

*******************************************************************************

Detta är en del av @missjennifer och @beckalindhe oktoberutmaning:

1. Mina 5 favoritinlägg hos andra (Länka inläggen)

2. Mina 10 senaste Instagrambilder

3. Bästa tipsen mot sockersug

4. 5 inspirerande Instagramkonton

5. Mina favoritbutiker inom inredning

6. Min favoritoutfit (bild)

7. Positiva förändringar jag gjort den senaste tiden

8. Gästinlägg av min partner/min vän/en familjemedlem där de berättar om något de har varit med om

9. Så förbättrar jag min självkänsla

10. Idag vill jag hylla… (en person på sociala medier med länk)

11. Detta är viktigt för mig när jag läser en blogg

12. Mina förebilder inom bloggvärlden

13. Det här har min blogg gett mig

14. Vad finns i min väska? (Bild)

15. Dina bästa tips för att må bra

16. Vad ville jag jobba med när jag var liten?(som vuxen)

17. Om jag fick möjlighet att göra en app vad skulle den då handla om?

18. Online shopping, vilka butiker beställer jag helst ifrån?

19. Låtar som ska spelas på ditt bröllop

20. 10 personliga saker om dig

21. Vad är din favorit dryck? Och varför?

22. Hur ser din drömpartner ut?

23. Dina 3 mest lästa inlägg

24. Ditt favorit land och varför?

25. 5 saker som gör dig arg

26. Dina morgon rutiner

27. Vilken är din favorit spellista på Spotify?

28. Dina favorit skönhetsprodukter

29. Nämn någon stor bloggare som du följer

30. Följer du några speciella program på tv? Vilka isf och vad får dig att följa dom?

31. Vad är det som gör att du tycker det är så roligt att blogga?

2 reaktioner på ”Lekar och gratisgrejer lockar…

  1. Jag hade bloggtorka när denna drog igång så jag tänkte DENNA måste jag hoppa på.. Det underlättar mycket när man bloggar tycker jag.. Spec när vardagen rullar på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *