Lina tipsar, Presenttips

Levererar inte som de ska!!! Tur Butik Stilrent håller måttet

Sms efter sms kom och jag började formulera rubriken på kvällen blogginlägg.. Det skulle stå i stil med BLACKFRIDAY LEVERERAR!! Men tyvärr så kan jag inte säga så idag.. Leveransen var under all kritik..

Vad pysslar Postnord och Schenker med??? Helt ärligt!!!

Av totalt 4 paket så hamnade ETT i Anderslöv!!!!! Okej ett var redan bestämt att jag skulle hämta i butik så det är okej.. Men ett paket hamnade i Beddingestrand och ett i Bara.. HUR KOMMER DET SIG???

Jag kan inte låta bli att förundrad över platserna mina paket har hamnat då jag har koppling till båda men ändå så tokigt fel..

Men ett paket kom fram som det skulle och det var paketet som jag handlade hos Butik Stilrent .

Fröknarna på förskolans julgåva har kommit.. En Majalykta var som jag passade på att fynda under Black Friday!!

#butikstilrent #gåvatillfröken #presenttips #gåvatillpedagogen #gåvatilläraren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.