Aktiviteter, Jobbrelaterat

Många utmaningar på en dag

Gokväll.. Då har jag landat i plant läge efter en lite väl aktiv dag. Eller ja aktiva dagar är väl lite mer vardag numera tyvärr..? Jag har tvingat in mig i situationer utanför min comfortzon flera gånger idag..

Idag har min skola firat nationella teckenspråkets dag.. Eftersom jag är en av tre i tvåspråkighetsgruppen så ligger ansvaret för denna dag på mig och mina två kollegor.. Jag pratar inför mina elever dagligen men när jag ska tala inför mina kollegor blir jag så nervös och stel och tappar hälften känns det som.. ?? Det blev bra ändå men fy vad jag ogillar det.

Vi hade även planerat en enkel ceremoni där vi hissade vår nya flagga som eleverna har fått vara med och designa.. Den blev så fin!! Inte lika lätt att få med på bild dock.. ?

Vi bjöd även på muffins men det var några märkliga muffins med turkos frosting.. Nå ja de var goda iaf..

Vi har en dresscode på jobbet att vi ska ha mörka enfärgade kläder (läs svarta) men två gånger om året får vi frångå detta och det är när vi firar teckenspråket 23 september och 14 maj.. Två viktiga datum.. Så idag har jag sett ut som en turkos prinsesstårta känns det som ?? I morgon blir det ”normala” trygga kläder igen..

Efter jobbet var det bara hem och slänga i sig maten innan det var dags att lämna Elin på gympan och själv gå till skolan för att klä mig i min nya roll som klassrepresentant i skolrådet på Isabells skola.. Ett intressant möte där det finns lite utmaningar att bita i. Mötet var slut samtidigt som Elins gympa slutade så hämta henne och hem för kvällsrutiner..

Nu ska jag hålla kväll innan John Blund kommer på besök..

1 reaktion på ”Många utmaningar på en dag

  1. Det där känner jag igen, vissa saker är jag oxå obekväm med inför kollegorna och då i jobbsituationer, men i regel går det ju bra

    Oh skönt att landa lite nu innna sängdags

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *