Lina Svarar, Utmaningar

Maxarna har gett mig mer än jag kunde ana..

Från början var min blogg mest en dagbok där jag skrev om min egen vardag men efterhand som vår familj växte så har även bloggen växt.. Jag strävar inte efter att bli någon storbloggare som lever på bloggen men jag vill ju självklart växa och få aktiva läsare.. Jag känner själv att både jag och bloggen utvecklas hela tiden vilket jag hoppas ni läsare uppskattar.

Det jag tycker är absolut roligast med bloggen är just kontakten med mina läsare.. Hur ni visar uppskattning till det jag skriver om och alla vänner jag har fått tack vare bloggen.. Många vänner för livet och några som man knutit en kontakt med.. Utan bloggen skulle jag inte känna alla dessa härliga människor..

Sen älskar jag att kunna gå tillbaka och läsa om både mitt och barnens liv.. De finns ju noga dokumenterat här på bloggen.. Bästa sättet att spara minnen.

Sen är det ett ställe där jag får ge uttryck för min passion att fotografera.. Därför får ni ibland stå ut med mina bildregn.. Just nu ligger dock kameran nedpackad då den varit elak och inte vill samarbete med min mobil som jag vill.. Blir det omständligt så blir det inte av helt enkelt..

Något jag önskar just nu är en ny header för jag har verkligen tröttnat på den jag har men jag har noll inspo för att göra en ny.. Tips någon???

*******************************************************************************

Detta är en del av @missjennifer och @beckalindhe oktoberutmaning:

1. Mina 5 favoritinlägg hos andra (Länka inläggen)

2. Mina 10 senaste Instagrambilder

3. Bästa tipsen mot sockersug

4. 5 inspirerande Instagramkonton

5. Mina favoritbutiker inom inredning

6. Min favoritoutfit (bild)

7. Positiva förändringar jag gjort den senaste tiden

8. Gästinlägg av min partner/min vän/en familjemedlem där de berättar om något de har varit med om

9. Så förbättrar jag min självkänsla

10. Idag vill jag hylla… (en person på sociala medier med länk)

11. Detta är viktigt för mig när jag läser en blogg

12. Mina förebilder inom bloggvärlden

13. Det här har min blogg gett mig

14. Vad finns i min väska? (Bild)

15. Dina bästa tips för att må bra

16. Vad ville jag jobba med när jag var liten?(som vuxen)

17. Om jag fick möjlighet att göra en app vad skulle den då handla om?

18. Online shopping, vilka butiker beställer jag helst ifrån?

19. Låtar som ska spelas på ditt bröllop

20. 10 personliga saker om dig

21. Vad är din favorit dryck? Och varför?

22. Hur ser din drömpartner ut?

23. Dina 3 mest lästa inlägg

24. Ditt favorit land och varför?

25. 5 saker som gör dig arg

26. Dina morgon rutiner

27. Vilken är din favorit spellista på Spotify?

28. Dina favorit skönhetsprodukter

29. Nämn någon stor bloggare som du följer

30. Följer du några speciella program på tv? Vilka isf och vad får dig att följa dom?

31. Vad är det som gör att du tycker det är så roligt att blogga?

2 reaktioner på ”Maxarna har gett mig mer än jag kunde ana..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *