Vardagen

Min morgon platsar i Kvällspasset

Det jag har varit med om idag är helt otroligt och trots att det är över en timme sedan det hände så är jag fortfarande upprymd och skakig i kroppen. Dagens händelse är verkligen något som platsar i Kvällspasset.. Ni vet programmet man ringer in och berättar om märkliga ting man varit med om.. Min dag började verkligen med ett magiskt under.. Gud uppenbarade sig!!!

Som ni kanske redan läst i tidigare inlägg så bad jag er hålla tummarna för att jag skulle klara  mig hela vägen till Tomelilla med min bil. Den skulle in på service och en felsökning för batterilampan lyser. Trots felsökningar hemma har vi inte lyckats fixa det så det fick helt enkelt bli ett fall för Michelsens bil i Tomelilla. Så idag körde jag dit!! En resa där jag satt på nålar hela färden.. För er som inte vet så är det en resa på ca 7-8 mil (vet inte exakt) men med en lysande batterilampa så känns det som en evighet.. Nå ja.. Vad hände då??

Fallet för kvällspasset: Gud uppenbarade sig!

Redan i går började förberedelserna för min resa. Daniel satte batteriet på laddning för att det skulle ha maximal kraft. Vi stängde av alla onödiga energitjuvar som mobilladdare, klimatanläggning och stereon. I morse tog jag bilen och började min långa resa mot Tomelilla. Batterilampan var tänd redan från start men jag levde på hoppet att jag skulle kunna ta mig hela vägen.

Jag kommer en bit på vägen men sen börjar varningslampa efter varningslampa tändas. ABS stängs ner, Airbagen stängs av, handbromsen och slutligen även Servostyrningen.. Inte nog med att det är sjukt tungt att köra bilen så sitter jag på nålar och med hjärtat i halsgropen. Mitt mål är att lyckas ta mig ut på väg 19 så jag vet var Bärgningsbilen ska hämta mig.. Jag lyckas ta mig ut på väg 19 och dessutom svänga av mot Tomelilla. Jag kör en bit till och jag känner på bilen att den snart snart lägger av..

Jag ber en stilla bön

När jag är en bit utanför Tomelilla säger jag högt för mig själv ”Snälla Gud, låt mig bara få komma fram till Tomelilla. Snälla!!!” Nästan i samma stund (utan att jag svängt eller kört på ett gupp) släcks alla lampor på instrumentpanelen och bilen fungerar precis som den ska. Alla funktioner är tillbaka och batterilampan lyser med sin frånvaro.. HUR KAN DET ENS VARA MÖJLIGT???? Jag kör hela vägen till verkstaden utan några som helst problem och parkerar den fint i en parkeringsficka.

Jag är helt upprymd och skakig i kroppen av allt som har hänt så när jag kommer in till verkstaden var jag bara tvungen att berätta vad jag nyss varit med om. Det var gud som uppenbarat sig!! Verkstadssnubben bara ”Det låter som ett glapp någonstans” Jag bara NÄ DET VAR GUD!! hahah

Nu får vi väl se vad de hittar för fel på min bil eller om Gud har lyckats laga min bil. =)

Jag fick låna en liten bil så jag kunde köra till jobbet. Idag kommer denna känsla att spegla hela min dag!!!

12 reaktioner på ”Min morgon platsar i Kvällspasset

 1. Det är helt otroligt! Men vilken tur att du ändå kom dit. Nu får vi hålla tummarna att dem hittar felen så att Gud inte fixade bort allt. haha

 2. Haha men hjälp, när jag kommit halvvägs så bara förväntade jag mig att det skulle stå och där dog bilen, men verkligen änglavakt.

 3. Wow… jag tror det var Gud!!
  Han var med dig 😉

  Men kanske att verkstaden får hjälpa Gud lite på vägen så han slipper åka med dig varje resa 😉

  Ha en fin dag!

  Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.