Vardagen

Nackdelen med ”landet”

Landet och landet.. Det beror ju på hur man ser det.. Jämför med Äsperöd där vi bodde innan bor vi riktigt centralt nu.. Men det är ändå problematiskt när man ska ta sig till och från fester där det innefattar alkohol..

På fredag ska denna mamman ut och svira lite men har lite problem med att ta mig till och från festligheterna.. Det är inte bara att åka dit och lösa hemtransporten på plats utan sånt vill jag ha klart innan..

Jag är skarpt emot att Daniel väcker barnen för att köra och hämta mig.. De ska inte behöva störas i sin nattsömn för att jag druckit ett eller två glas vin.. Då kör jag hellre..

Men att alltid behöva köra är också tråkigt.. Ibland vill man kunna smaka den där drinken som vännerna njuter av..

Att ta taxi hem kostar en hel del också vilket jag inte tycker det är värt..

Jag får fundera och kanske ställa in mig på att dricka lite cinderelladrinkar.. ;P

0 reaktioner på ”Nackdelen med ”landet”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *