Jobbrelaterat

När lyxen blir obekväm

Just nu befinner jag mig på resande fot. Jag är på jobbresa i Stockholm.. I tisdags tog jag tåget upp till Stockholm med två kollegor (och vänner). Det var riktigt mysigt att snacka ihop oss lite.. Lina har ju tidigare jobbat hos oss men nu ”bytt sida” och jobbar som samordnare inom myndigheten.. En roll som är som klippt och skuren för henne.. Nå ja nog om det..

Men första dagen handlade om bedömningsstöd i Teckenspråk för år 10.. Men även ett material för att screena elever förmåga att avläsa teckenspråk i år 1 och 5. Mycket intressant och jag är så taggad att sätta igång på min skola..

Efter gårdagens workshop fick mina kollegor återvända hem men jag har även en kurs idag så jag fick stanna en extra natt. Nu har kg ändrat fokus och ska gå en facklig grundkurs. Då är det andra rutiner vid bokning av resa och boende. Lite nytt för mig.. Jag ringde då för att boka min resa. Det billigaste alternativet skulle väljas i alla lägen.. Okej för mig..

När kvinnan ska boka säger hon att hotellet hon hittade bäst pris på är Bank Hotell. Jag hade ingen aning om vad det var för hotell så jag bara accepterade. Men hon betonade extra att de hade kampanj och faktiskt var det billigaste.. Så att jag inte skulle bli orolig när jag kom till hotellet..

När jag väl kom till hotellet igår insåg jag att det var ett gammalt fint hotell. Bara porten in kändes exklusiv.. Rummet var herrgårdslikt och jättefint..

Men det var egentligen först idag som jag fick smaka på den riktiga lyxen.. Nu är jag van vid Scandic som är sköt dig själv service.. När jag kom ner till frukosten fick jag en OJ känsla.. bordsplacering och meny att beställa från till frukost och massa gottigheter.. Min ”tråkiga” men invanda frukostbulle med ost och gurka kändes nästan som ett hån.. Inte kan jag bara äta det… ? Jag fick lyxa till det men lite extra till..

De serverade vid bordet och oboyen var äkta kakao utan tillsatt socker..

Men jag måste säga att jag blir lite obekväm när det blir för mycket service och guldkanter.. Jag gillar att sköta mig själv.. Jo jag fick hämta det kalla själv men det var ändå service runt mig hela tiden som jag inte är van vid. ??

Nu ska jag ta och checka ut och bege mig till JUSEKS kontor för heldags kurs.. Sen ska jag flyga hem till min älskade familj igen.. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *