Okategoriserade

Nårsafton i bilder

Tänkte bjuda på ett litet bildregn från gårdagen!!

Vi har som tradition att träffas redan på dagen och göra någon mysig utflykt så även igår. Vi hade verkligen tur med vädret men det var minsann kallt ändå.. Mest var det nog barnen som frös å ändå var de dem som hade bäst kläder på sig..

Årets sista utflykt blev till Arrie sjön. Där tände vi grillen och värmde oss med varm choklad och korv. Elin var inte alls på humör och skrek mest hela tiden.. Så mysigt kan man också ha det som småbarnsförälder.. 😉 Emmeli valde att sova bort hela utflykten istället..

Två frusna herrar!! 😉

Glada gänger samlade på en bild där vi alla fastnade.. =)

Väl tillbaka i bilen somnade Elin innan vi ens hunnit lämna parkeringen.. Kan det vara tröttheten som gjorde henne gnällig?? För sen sov hon gott i bilen i över en timme..

Väl hemma så svirade vi om till festoutfiten och den traditionella familjefotot skulle tas.. Å det var minsann allt annat än enkelt.. haha OMG

Här var jag i min julklapp från Blooming

Jag och mina flickor..

Och ett försök till familjebild..

En tokig familj till.. =)

Välkomstdrink till stora och små.. En liten nostalgi från barndomen..

Till förrätt åt vi Hummersoppa.. Med Daniels touch så blev den supergod!!

Varmrätt Oxfile med potatisgratäng och rödvinssås.

Chokladfondant med suprise

Isabell vägrade att somna innan raketerna och kämpade med ögonen för att inte somna.. Å hon lyckades.. Kl 00.00 stod vi ute och firade in det nya året.

Grannen hade nog fått pengar i julklapp för herrejösses vilka raketer han sköt iväg.. Här snackar vi många lusenlappar!!

GOD FORTSÄTTNING ÖNSKAR JAG ER ALLA!!

0 reaktioner på ”Nårsafton i bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.