Matkasse, Vardagen

Nu hände det jag fasat för..

Idag körde jag ner till City Gross för att hämta vår matkassen denna vecka.. Vi fyndade en kasse med en rabattkod som gällde i 24h.. Jag kände det var riktigt prisvärt med tanke på hur mycket mat vi fick.. Det blir till att lägga lite i frysen då vi inte hinner äta upp allt denna vecka..

Men när jag skulle hämta kassen så stötte jag på det problemet jag förutspått skulle ske. I samband med myntbytet byter ju även kundvagnar myntfack. Jag som ALDRIG har mynt har istället en kundvagnspeng. Nu har de ändrat kundvagnarna så nu passar inte mitt mynt.. Där stod jag och skulle handla.. Tur hittade jag en vagn som inte var låst.. Ett litet problem men ändå så tungt.. Nå ja det löste sig till slut.

0 reaktioner på ”Nu hände det jag fasat för..

  1. Oj – har faktiskt inte tänkt på att de gamla vagnmynten inte kommer att passa om de anpassar springorna efter storleken på de nya mynten… Tur att tiorna är kvar iallafall ? Kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *