Lina tipsar, Vardagen

Ny mobil kräver nytt skal

// Inlägget innehåller affiliatelänk //

Jag köpte ju mig en ny mobil förra veckan. En ny mobil betyder ju även att jag måste köpa nytt skal.. Något jag förvisso tycker är roligt då man med ett enkelt skalbyte byter utseendet på mobilen och det är väl alltid trevligt.

Jag brukar köra på skal från Ideal of Sweden då jag tycker de har störst och finast utbud. Sen brukar de dessutom ofta ha kampanjer. Nu denna gång hade jag turen att de hade Köp 2 betala för 1. Alltså kunde jag köpa två skal när jag ändå var igång.

Det är inte helt enkelt att välja tycker jag.. Det finns ju så många fina.. Men denna gång valde jag att satsa på ganska enkla och inte med så mycket mönster och blommor som jag brukar ha.. Spana in utbudet och förnya din mobil genom att klicka HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.