Bloggrelaterat

Ny på egen domän

Jag håller på att lära mig för fullt på mina nya domän. Kul att du har hittat hit förresten. Jag har valt att starta en ny domän via webbhotellet one.com  (Värvningslänk).. Det är ganska mycket nytt att sätta mig in i.. Så det tar nog några dagar innan jag kör fullt ut via denna blogg.. bloggar vid datorn

Första uppgiften på nya bloggen

Jag ska försöka lära mig hur jag ändrar färgerna och typsnitt så att det känns som jag på bloggen. Lika så vill jag gärna hitta en kod som gör att jag lätt kan se antal läsare per inlägg. Det uppskattade jag mycket på min förra blogg…  Är det nån som vet om det går att lägga in på en wordpressblogg?

Som första steg i denna blogg kommer jag att lägga fokus på att lägga in mina populära inlägg från förra bloggen.. Min kategori Lekar till festen har varit mycket populär så de vill jag såklart flytta med även till denna.. Fylla på med gamla men även lägga till nya lekar.. För vem gillar inte att leka när det är fest. =)

Jag får kanske även passa på att göra ett inlägg om olika kanaler som finns för att du ska kunna följa mig. För du vill väl inte missa mina uppdateringar.. Till en början kommer jag att lägga dessa inlägg på min facebooksida: maxarnasblogg.. Där kan du hålla dig uppdaterad innan jag är helt överflyttad och redo att gå all in med denna.

facebooksida för maxarna
Maxarna på facebook. Gilla gärna sidan för att inte missa några uppdateringar.

6 reaktioner på ”Ny på egen domän

  1. Det är ju jättebra att man kan flytta med sig inläggen man gjort på nouw.
    Jag missade en massa inlägg jag hade på bloggen innan nouw och det vill jag inte igen så perfekt när man kan ta med sig, även fast det är en del svammel inlägg jag gör så finns det sådana mer viktiga inlägg jag vill ha kvar och flyttar jag över ett då kanske även dom mindre viktiga följer med 🙂
    Har dock inte bestämt mig än hur jag ska göra med byte men sugen är jag.

    1. Tyvärr kan man inte flytta med dem på något enkelt sätt utan jag måste göra det på egen hand.. Så det blir till att kopiera och förbättra alla gamla inlägg. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *