Resor

Offroad släpvagn med tält 4X4

Har jag berättat om vårt Offroadsläp med tält som min man har byggt??

Jag ser att detta inlägg fortfarande är ganska välbesökt i min förra blogg så därför tänkte jag göra ett nytt inlägg på denna blogg.

Vad är detta tält för något då? Jo det började med för ca fem år sedan och vi skulle åka på semester till Norge och sen Östersund men stopp på vägen. Men det var SLRK (Svensk Land Rover Klubb) årsmöte som lockade. Tanken var att vi skulle sova i tält.. Då kan man ju inte sova i vilket tält som helst utan vi skulle bo i en Australiensisk modell av släpvagns tält, något som vi kallar offroad tält då det ska passa till bilen såklart.. 😉

Daniel sökte och fann ett tält nere i Australien och gjorde en import på två tält. Det ena satte han sen på en släpvagn och byggde ett eget offroadsläp med tält på. Tältet var inte ett vanligt tält utan det är ganska stort som ni ser på bilderna nedan. Jag har glömt exakta siffror just nu men har för mig att det kompletta tältet var 37 kvm med en sovalkov på 170×200 cm.

Efter att ha använt detta tält i några år valde vi att sälja det.. Jag tyckte det var lite synd men vad ska vi med två tält till?? Nu har vi tyvärr inget färdigt tält men det andra väntas på att byggas inom det närmaste. Kanske blir det klart till nästa sommar när vi ska åt och åka igen..

Offroadsläp
offroadtält 4x4
offroadtält 4x4

Detta är grunden på tältet det som sitter fast på släpet. Taket är extra som man sätter till.. Det går även att sätta på väggar så det blir ett annex..

offroadtält 4x4
offroadtält 4x4

Å ytterligare ett annex..

Ska vi gå vidare och titta hur det ser ut inuti tältet.

Här sover man gott vill jag lova! Många härliga nätter har vi spenderat där..

Här nedan ser ni in i sovrummet från ”köket” sett

Här har jag bara vridit mig ett halvt varv för att fotografera köket och ska vi säga vardagsrummet.. 😉

Nu fick jag ett sug att ge mig ut på tältsemester igen.. Isabell har varit med men Elin har tyvärr aldrig fått uppleva charmen med detta tält..

#4×4 #offroad #slrk #tält #offroadtält

13 reaktioner på ”Offroad släpvagn med tält 4X4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *