Elin, Event

På event med Elin på Bounce

Ikväll har Isabell varit på Leos Lekland för att fira Olivia igen.. Lägligt nog var jag och Elin samtidigt bjudna på event på Bounce i Malmö.. Det var LMevent som bjöd in. Syftet var att introducera Minibounce för 3-5 åringar..

Minibounce, träning en dag i veckan.

Minibounce är en aktivitet som barn mellan 3-5 år kan gå på om helgerna. De får träna motoriken och utveckla sin kroppskontroll. Ja och fysiken såklart.

Elin fick prova på olika aktiviteter.. Hoppa på studsmatta med olika hopp.. Hoppa trampolin och långmattan med hopp.

15 barn fick testa på och samtliga barn var taggade och tyckte det var roligt.

De fick hoppa från trampolinen som de kallade det den för. De som inte ville hoppa kunde gå dit och kolla bara.. Elin ville bara kolla men när hon stod där så vips hoppade hon ner.. Sen blev det många hopp där efter. TUFFING.

Som avslutning bjöd de på korv med bröd och dricka.. Så svettigt och trevligt event.. Älskar denna egentid med ett av barnen.. Det blir så mycket mys och fokus när det bara är ett barn. Uppskattar tiden tillsammans.

När vi kom hem började Elin klaga över sina öron. Jag börjar bli lite oroligt om det är något på G igen.. Hon klagar aldrig och nu vid nattningen låg hon och gned öronen mot kudden och det märktes att det var något obehagligt.. ?

4 reaktioner på ”På event med Elin på Bounce

  1. Vad mysigt som du skriver att få umgås med ett av barnen ensam. Minibounce har jag aldrig hört talas om men det ser spännande ut. Såg häftigt ut med trampoliner ner i matta. Och så lite korv med bröd på det ?

  2. Det var roligt att träffa er. Isac har pratat om Elin sen dess. ”Den flickan vill jag träffa igen” hehe. Synd att hon fick ont i öronen efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.