Högtider, Resor

På resande fot i midsommartider

I år fick vi en idé att resa bort över midsommar.. Ja varför inte.. Planerna var många men slutgiltiga valet föll på Lalandia.. Ett klockrent val tycker jag.. En stuga.. Bad.. Aktiviteter.. Bordershop Tyskland.. Sällskapsspel.. umgås.. äta gott.. Ja listan med fördelar kan bli lång..

Vi körde tidigt igår för att nyttja tiden till fullo..

Väl framme började vi med lite traditionell lunch på hamburgarhaket.. Sådär lagom gott men som slinker ner bara för att. ?

Vi hade även tur att få tillgång till stugan direkt så vi kunde checka in.. Vi packade upp och installerade oss i stugan sen stack kidsen till Leklandet och vi till Bordershop..

3h gratis shoppingresa ingick i priset.. Vi var noga att följa vår utsatta tid så det inte skulle bli något fel.. Vi handlade två fulla kundvagnar och spenderade ex antal tusenlappar.. Sommaren är säkrad.. ? Sen skulle allt in i Maseratin. Vilket var lättare sagt än gjort.. Eller ja Daniel stuvade rätt bra och allt fick plats..?? Men vi var tungt lastade..

Åter till hemresan.. Vi skulle checka in för båtresan men vår biljett anses inte vara giltig. Oh no!! Vad gör vi nu?? Vi får byta fil och köra till bemannad kassa.. (ni vet den härliga känslan när man har en lång kö bakom sig och man tvingas backa).

I dem bemannade kassan löser hon vår biljett manuellt och låter oss gå på båten.. Det som dock överraskade oss var att vi även fick en voucher som gav oss 400 danska kronor. Denna kunde vi nyttja, som vi förstod det, i restaurangen och Taxfree.. Vi förstod inte riktigt varför vi fick den men att låta den brinna inne är ju dumt så vi gick raka vägen till Taxfree för att höra oss för om den verkligen fungerade.. Jo mycket riktigt men det var inte bara som vi trodde att man måste handla för den utan vi fick 400 danska cash.. Det tackar vi för..

Nån som vet vad det är för pengar? Är det för shoppingbiljetten? Något fel blev trasigt iaf och vi är glada.. ?

Kidsen satt vid strandkanten och inväntade oss.. Men det tog ju lite tid för vi tog med oss Pizza på vägen hem. ?

Grabbarna grus väntar på pizzan i solen.

Idag väntar Midsommar med bad, sol och sill..

Ha en fin midsommar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.